– Vi ber alle om at det må gå bra. Det eneste vi kunne gjøre var å kjempe for «broren vår» og det var det vi gjorde, sa Liverpool-manager Jürgen Klopp etter kampen skriver The Athletic.

Begge foreldrene til Liverpools angriper ble kidnappet lørdag. Det skjedde ifølge colombianske myndigheter i Barrancas i distriktet La Guajira nord i landet.

Søndag kveld norsk tid gikk politiet ut med to bilder av faren Luis Manuel Díaz Jimenez, sammen med lovnader om en dusør.

Moren, Cilenis Marulanda, er sluppet fri. Hun skal ikke være skadet. Men faren er fortsatt borte. De to skal ha blitt tatt av bevæpnede menn på motorsykkel.

ETTERLYSNING: Politiet i Colombia etterlyser faren til Liverpool-stjernen Luis Díaz etter at han ble kidnappet lørdag. Foto: - / AFP / NTB

Over 120 soldater skal nå delta i jakten på faren, som har vært borte i over 24 timer, skriver avisen El Tiempo.

– Vi er desperate. Vi vet ingenting om ham, sier Díaz’ onkel Luis Manuel Díaz til nyhetsbyrået AFP.

Ifølge El Tiempo jobber Díaz’ far som amatørtrener for en fotballskole i hjembyen Barrancas, en by som har i underkant av 40.000 innbyggere.

Landslagskollega i Colombia James Rodríguez, som blant annet har spilt for Real Madrid, sier til avisen Semana at han står sammen med Díaz.

– Det finnes viktigere ting enn en fotballkamp, vær så snill. Hva slags samfunn lever vi i? spør han ifølge avisen Semana.

Luis Días spilte ikke da Liverpool slo Nottingham Forest 3–0 på Anfield søndag. The Athetic skriver at Díaz satt hjemme i Crosby, nord for byen.

Etter seieren ble det en meget lavmælt feiring, skriver The Athletic.

For allerede søndag ettermiddag lovet politiet at tips som fører til at faren til Díaz blir reddet, vil bli belønnet med en dusør på 200 millioner pesos. Det tilsvarer 540.000 kroner.

Díaz var på Liverpools spillerhotell, Titanic Hotel, sammen med resten av laget da han lørdag kveld fikk vite at foreldrene var kidnappet i hjemlandet.

– Vi hadde folk som ble med ham hjem, og som har tatt vare på ham. Det er også familiemedlemmer sammen med ham. De vil være sammen, noe som er absolutt forståelig, sier Klopp melder The Athletic.