Det var likevel Detroit Red Wings som startet kampen i Saint Paul i Minnesota best. Tre minutter ut i første periode forsøkte Wings' Filip Zadina å sende pucken til en medspiller. Den gikk i stedet via kølla til en forsvarsspiller og inn i mål bak Wilds målmann.

Halvannet minutt etter fikk Jordan Greenway på Minnesota Wild kontroll på pucken etter å ha dempet den med kroppen. Han satte den i mål med et backhandskudd og utlignet til 1–1.

Vel 16 minutter ut i kampen utnyttet Wings overtallsspillet og økte til 2–1. Laget fra Detroit håpet å kunne avslutte en fem kamper lang tapsrekke.

I andre periode slo Wild tilbake. Ett minutt etter hvilen viste Mats Zuccarello sin gode øye-hånd-koordinasjon. Han skjøt først og slo til pucken på returen. Han traff den i lufta og satte den i mål.

Minuttet senere økte Jason Zucker til 3–2 for Wild, før Eric Staal førte laget opp i en 4-2-ledelse. Det ble også resultatet i kampen, siden tredje periode endte målløs.