PSG - LYON 1–0

Dermed ble det ingen sesongtrippel på lillesøster Hegerberg, som spilte på topp hele kampen, mens storesøster satt hele kampen på benken for PSG.

Etter rundt timen spilt i Strasbourg ble vinden for kraftig til at kampen mellom Paris Saint-Germain og Olympique Lyon kunne fortsette.

Landslagsspiller Andrine Hegerberg satt hele kampen på benken for PSG. Foto: Roald, Berit / NTB scanpix

Stillingen var da 1-0 til PSG etter en nydelig scoring av Marie Katoto. Det ble gitt en frist på 45 minutter for å spille ferdig kampen samme kveld, men noen minutter etter at fristen hadde gått ut godkjente dommerne forholdene.

Lyon ønsket først ikke å gå ut på banen igjen, og mens PSG varmet opp, satt Lyon-spillerne i garderoben.

De kom til slutt ut, men klarte ikke å snu kampen etter uværspausen. Hegerberg hadde en heading i mål på overtid, men dommeren blåste for angrep på målvakt. Stillingen endte dermed 1-0 til PSG.