Klokken 21 tirsdag kveld motsier PSGs sportsdirektør, Luis Campos, ryktene da han «kategorisk benekter» at Mbappé er på vei bort fra PSG.

– Jeg kan «kategorisk benekte» at han er på vei bort. Om han er glad eller ikke, det må du spørre ham om. For meg virker det som han blir i klubben, for han har ikke sagt noe annet til verken meg eller klubbpresidenten, sier sportsdirektøren til RMC Sport.

Det var den franske radiokanalen RMC som først meldte at Mbappé vurderer å forlate PSG i overgangsvinduet i januar, før den franske storavisen Le Parisien fulgte opp med å hevde at Mbappé var i konflikt med PSG og tordnet mot klubben.

Også den spanske sportsavisen Marca skriver at Mbappé vil forlate PSG i januar, og at forholdet mellom klubb og spiller er «fullstendig ødelagt».

Videre skriver Marca at Mbappé spurte om å få forlate PSG allerede i juli, kun to måneder etter at han skrev under på en ny kontrakt med klubben frem til sommeren 2025.

Grunnen til Mbappés ønske om å forlate klubben skal være at han føler seg sviktet av ledelsen i klubben, med klubbpresident Nasser Al-Khelaïfi og klubbens qatarske aksjonærer i spissen.

Franskmannen skal mene at løfter han ble gitt i den nylige signerte kontrakten ikke har blitt holdt, både med tanke på sommerens overgangsvindu, posisjoner på banen og rollen i et større prosjekt.

Le Parisien fortsetter med at også sportsdirektør Luis Campos – som har vært sterkt knyttet til Mbappé i mange år – vil forlate klubben.

Mbappé og PSG møter Benfica i Champions League tirsdag kveld.

NY KONTRAKT: Kylian Mbappé (t.h.) sammen med klubbpresident Nasser Al-Khelaïfi på pressekonferansen om kontraktsforlengelsen i mai. Foto: Christophe Petit Tesson / EPA

23 år gamle Mbappé har spilt for PSG siden han kom fra Monaco i 2017, men har aldri lagt skjul på sin drøm om å spille for Real Madrid.

– Drømmen er ikke over. Aldri over. Det eneste er at jeg nå har signert en kontrakt for tre nye år, sa Mbappé til BBC i mai – et par dager etter at hans nye PSG-kontrakt ble signert.

Ifølge Marca skal det imidlertid være uaktuelt for PSG-ledelsen å selge Mbappé til Real Madrid. Premier League-klubben Liverpool skal ifølge avisen være det eneste alternativet dersom PSG skulle gi slipp på superspissen.

Real Madrid-president Florentino Pérez og Al-Khelaïfis skal ha hatt et anspent forholdt etter den forrige overgangssagaen rundt Mbappé, samt at de hadde ulik oppfatning rundt Superligaen.