Det var med cirka tyve minutter igjen av kampen – på stillingen 3–1 til Häcken – at en gruppe svartkledde supportere tok seg inn på banen fra langsiden.

Vaktene fikk stanset supporterne. Kampen ble så avbrutt, før den kom i gang igjen etter et kort opphold. Häcken vant til slutt 4–2.

FIKK RØDT KORT: Aiham Ousou fikk sitt andre gule kort etter å klappet ironisk mot Malmö-fansen. Foto: Björn Larsson Rosvall/TT / TT Nyhetsbyrån / NTB

Ifølge Aftonbladet oppsto bråket etter at Häcken-spilleren Aiham Ousou ble byttet ut. Malmö-supporterne buet på midtstopperen, som da svarte med ironisk applaus.

Både spillere og støtteapparat fra Malmö skal da ha omringet Ousou. Deler av hjemmefansen responderte ved å hoppe inn fra langsiden og løp så mot Malmö-benken. Vaktene fikk stanset dem kort tid etter.

MÅLDOBBEL: Pontus Dahbo (18) scoret to av Häckens scoringer. Foto: Björn Larsson Rosvall/TT / TT Nyhetsbyrån / NTB

Ousou ble utvist etter gemyttene. Kampen ble senere gjenstartet og Malmö brukte ti minutter på å redusere til 3–2. Amor Layouni, med fortid i Eliteserien, økte så til 4–2. Det ble også sluttresultatet.

Det ga Elfsborg muligheten til å sikre gullet mot Degerfors, men det endte 2–2. Elfsborg topper serien med tre poeng før siste serierunde: Der møter de gullrival Malmö.

Häcken trenes av Per-Mathias Høgmo. Han ledet dem til seriegull i fjor. Etter dagens seier er de sikret tredjeplassen i årets sesong.