Den norske landslagsmålvakten måtte se Timo Werner sette ballen forbi ham og i nettmaskene fem minutter før pause. Will Orban doblet ledelsen etter litt over én time.

Dermed slo Leipzig umiddelbart tilbake etter at opprykkslaget gikk på sesongens første tap forrige helg (0-1 mot Ørjan Nylands Ingolstadt). Klubben overnatter på tabelltoppen med 36 poeng etter 15 kamper.

Bayern München tar tilbake serieledelsen om storlaget tar poeng borte mot Darmstadt søndag. Hertha Berlin ligger på fjerdeplass, ni poeng bak Leipzig. Hovedstadsklubben står med to strake nederlag.

Per Ciljan Skjelbred måtte se hele kampen fra Herthas innbytterbenk. Det samme måtte Mats Møller Dæhli for Freiburg i 1–1-kampen borte mot Schalke.

Florian Niederlechner tok Freiburg i føringen etter 64 minutter, men Jevgenij Konoplijanka reddet ett poeng for hjemmelaget kvarteret før slutt.

Hamburg var tilbake på jorden igjen og røk 1–3 borte mot Mainz. Den nedrykkstruede klubben hadde to strake trepoengere før helgens runde.

Borussia Mönchengladbach fikk nok en nedtur på fremmed gress. Augsburg vant 1-0 etter et sent mål fra Martin Hinteregger. Det endte 1–1 mellom Werder Bremen og Köln. (©NTB)