Saken oppdateres.

Den svenske kantspilleren ble hentet på Deadline Day i vinter og ble raskt en åpenbaring i Tottenham-trøyen. I seriestarten fortsatte Kulusevski der han slapp med både mål og målgivende.

– Vi er veldig fornøyde, det var ikke en lett kamp. Det å havne bakpå på hjemmebane er ikke hyggelig, men etter at vi scoret det første, kunne vi ha scoret mange fler. Jeg elsker hvordan dette laget spiller fordi vi skaper så mange sjanser, sier svensken.

Ifølge Opta står svensken nå med ni målgivende siden overgangen fra Juventus til Tottenham. Ingen har flere i Premier League, og bare Barcelona-spiller Ousmane Dembélé (11) er bedre i de fem store ligaene i Europa.

Tottenham vant til slutt 4–1 og åpner dermed med tre poeng i en sesong der det er ventet at det blir et bikkjeslagsmål om topp fire-plasseringene.

– Jeg har savnet å spille. Det er så hyggelig å være tilbake foran fansen og familien, sier Kulusevski.

Selv om det til slutt ble en komfortabel seier for Tottenham, måtte de først riste av seg litt starttrøbbel. Det tok nemlig bare ti minutter før de havnet bak 0–1 etter en flott volley av Southampton-playmaker James Ward Prowse.

Så skulle Kulusevski vise seg frem.

Svensken finstilte siktet og slo et utsøkt innlegg mot bakerste stolpe. Der sto Ryan Sessegnon klar og stanget inn utligningen.

Kort tid etter sørget Eric Dier for at Tottenham kunne gå til pause med 2–1-ledelse etter nok en god heading.

Se 1–1-scoringen, med Kulusevskis flotte innlegg, i videoen under.

I annenomgang skulle styrkeforholdet mellom de to klubbene gjøre seg enda synligere, men Tottenham trengte hjelp for å få scoring nummer tre.

Emerson Royals skudd var på vei utenfor, men på svært klønete vis klarte Mohammed Salisu å sparke ballen i eget nett.

Så var det duket for Kulusevski-show igjen.

Svensken mottok ballen innenfor boksen og curlet inn 4–1 med en presis avslutning fra skrått hold. Neste kamp for Tottenham er borte mot Chelsea.

– Vi har mange dager før neste kamp, ​​så vi vil være i stand til å restituere godt og trene før neste kamp, det trenger vi, fordi Chelsea er et fantastisk lag og det vil bli en tøff kamp, avslutter svensken.

Se høydepunktene fra Newcastles seier mot Nottingham Forest.

Det ble også spilt tre andre kamper i Premier League samtidig som Tottenham-kampen.

Bournemouth fikk en perfekt start på sitt comeback i Premier League. Joshua Kings tidligere klubb vant 2-0 mot Aston Villa etter scoringer av Jefferson Lerma og Kieffer Moore.

Like god start fikk ikke Nottingham Forest. Newcastle hadde god kontroll på hjemmebane, og den nyoppkjøpte klubben vant til slutt 2–0 etter scoringer av Fabian Schär og Callum Wilson.

Leeds havnet tidlig under mot Wolverhampton, men snudde til 2-1-seier etter mål av Rodrigo og nysigneringen Brenden Aaronson.

Se høydepunktene fra den kampen under.