Fredag ettermiddag melder Fabrizio Romano at saken har tatt nok en vending. Caicedo har informert Liverpool om at han ønsker å signere for London-klubben.

Spilleren selv har vært enig med klubben om de personlige betingelsene siden slutten av mai.

Sky Sports skrev tidligere fredag at ecuadorianeren fremdeles befinner seg i London med sine representanter, og ikke har startet reisen mot Liverpool der det var ventet at han ville gjennomføre en medisinsk sjekk.

Deretter meldte Sky Sports-journalist Melissa Reddy at Brighton sto på sitt. Kort tid etter ble Caicedos nedslående beskjed til Liverpool meldt av Romano.

Flere medier, blant annet The Guardian, spekulerer nå i om Chelsea - som i lengre tid har vært koblet til spilleren - har kommet med et nytt bud og forbedrede personlige betingelser.

Caicedo og Liverpool skal foreløpig ikke ha blitt enige om de personlige betingelsene. Ifølge The Guardian skal Caicedo ha vært innstilt på en overgang til Chelsea, som skal ha tilbudt mer i lønn.

Liverpool har foreløpig ikke trukket budet på 2001-modellen, til tross for meldingene om at Caicedo ønsker en overgang til Chelsea.

Fredag morgen meldte flere britisk medier at Liverpool og Brighton var enige om en overgang.

Det var de svært velrenommerte David Ornstein i The Athletic og overgangsjournalisten Fabrizio Romano som først meldte om den ventede overgangen.

Britiske medier skrev at det var snakk om en overgangssum tilsvarende rundt 1,44 milliarder norske kroner med dagens kurs.

På en pressekonferanse senere sa Liverpool-manager Jürgen Klopp følgende:

– Jeg ble fortalt at jeg kunne bekrefte at en enighet er nådd mellom klubbene.

Chelsea-manager Mauricio Pochettino holdt kortene tett til brystet under pressekonferansen etter at helomvendingen ble kjent.

– Jeg snakker ikke om spillere som ikke tilhører oss. Jeg er respektfull. Vi jobber veldig hardt med å prøve å legge til flere kvalitetsspillere til stallen, sa han.

Ifølge The Athletic holdt Brighton auksjon hvor det høyeste budet ved midnatt trakk det lengste strået i budkampen. Chelsea skal ha gitt seg på 100 millioner pund.

Vil du lese mer om engelsk fotball? I VGs store magasin «Våre beste menn» kan du lese historien til alle de 77 nordmennene som har spilt fotball på toppnivå i England. Magasinet er på 124 sider, og kan bestilles i vår nettbutikk (fri frakt!)