Erlend Henriksen 6

God redning etter 82 minutter hvor han kommer kjapt ut og gjør seg stor. Blir ellers ikke pepret ned med skudd og får ikke de største utfordringene. God redning også på overtid etter Mikkelsens tabbe. Kan ikke direkte lastes får målene.

Øyvind Kildalsen 7

God kontroll på sin side og vinner mange dueller. Skummel på offensiv dødball og burde hatt assist til Johnsgård som en følge av det. Fin ball opp til Mikkelsen i forkant av Senjas første scoring. Pådrar seg gult kort tidlig i kampen.

Sondre Laugsand 6

Har god kontroll og er en bauta i Senjas midtforsvar i nesten hele kampen, som han jo ofte er. Men blir lurt av Viljar Nordberg som setter inn 2-1 for Junkeren etter 68 minutter og har et stygt balltap på egen halvdel like etterpå.

Sondre Tunstad 7

Solid kamp igjen av den tidligere Salangen-stopperen, som har vært god etter overgangen til Senja. Har bra kontroll sammen med Laugsand og viser nok en gang at han er en solid duellspiller. Har også gitt Senja en ny dimensjon offensivt. Det viser han også når han både starter og avslutter angrepet som gir Senja utligning til 2-2.

Tobias Nymo Melseth 6

Ikke fullt like stor kontroll i det defensive som Kildalsen på motsatt back, men klarer seg bra. Som alltid villig med fremover og har skuddet hvor Junkerens keeper gir retur og ballen havner hos Tunstad som utligner til 2-2.

Alexander Mikkelsen 7

Er et konstant uromoment i førsteomgang og står bak mange av sjansene Senja skaper, og Mikkelsen har også assist på scoringen til Ridge Robinson som ga 1-0 etter åtte minutter. Burde hatt enda flere assist. Ikke like god etter hvilen, men alt i alt en god kamp. Senjas bestemann.

Jørn Persen 6

Løper som alltid sokkene av seg og tetter rom som en helt. Flink til å variere i pasningsspillet mellom kort, lang, i mellomrom, bakrom eller crosser ut på kant. Treffprosenten på pasningene er imidlertid litt mer varierende, som da han skuslet bort en god overgang med en feilpasning et stykke ut i 2.omgang.

Magnus Richardsen 5

Flink til å tette rom sammen med Persen foran Senjas forsvarsfirer. Gjør ting enkelt og greit. Erstattes av Sebastian Jensen etter 74 minutter.

Martin Larsen Traasdahl 5

Klarer ikke involvere seg like mye i det offensive som han pleier, men er flink til å være med på det høye presset Senja setter. Får gult kort i førsteomgang og fikk også tilsnakk i andreomgang mens han allerede hadde fått ett kort. Et andre gule kort ville dog vært meget strengt. Blir erstattet av Jakob Lillestjerna etter 82 minutter.

Ridge Robinson 7

Meget god kamp av amerikaneren, som banket Senja i ledelsen tidlig i kampen. Meget god i press-spillet og plager Junkeren i frispillinga hele tiden. Råsterk og kjemper seg seirende ut av de fleste dueller.

Christer Johnsgård 6

Konstant i bevegelse og er et ønske om å få ballen til enhver tid. Som alltid glimrende i presset og er spilleren som setter standarden for det høye presset Senja kjørte mot Junkeren. Treffer stolpen etter bare et halvt minutt og klarer ikke score fra bare fire meters hold etter 34 minutter, når han mottar en stuss fra Kildalsen på en cornersituasjon. Der burde du scoret, Christer!

Sebastian Jensen

Erstatter Richardsen etter 74 minutter på midtbanen. Ballen er innom han i angrepet som fører til 2-2 og utligning.

Jakob Lillestjerna

Erstatter Traasdahl etter 82 minutter. Endelig tilbake etter et halvt års tid siden sist!