Tapet var New York-lagets tredje på rad. Zuccarello har nå spilt 13 kamper uten å score. Mot Stars tok han nok en gang rollen som tilrettelegger.

29-åringen bidro med første assist da Derek Stepan satte pucken i mål for New York Rangers etter bare 27 sekunder av kampen. Men så tok Dallas Stars over i Madison Square Garden. Patrick Eaves, Patrick Sharp og Jamie Benn scoret for gjestene i en periode der laget hadde dobbelt så mange skudd på mål som Rangers.

Deretter fulgte en målrik annen periode, men Rangers var aldri i nærheten av å ta igjen gjestene. Antoine Roussel, Patrick Sharp, Adam Cracknell og Cody Eakin scoret for Dallas-laget, mens Mika Zibanejad og Pavel Butsjnevitsj sørget for to mål til New York-gutta, og ved andre pause sto det 7-3 til Stars.

I tredje periode slo hjemmelaget tilbake, med scoringer av Chris Kreider, Derek Stepan og Mika Zibanejad, de to første med assists fra Zuccarello. Men til tross for at det var over tolv minutter igjen av kampen, klarte aldri vertene å utligne. Dermed endte det 7-6 til Dallas Stars, som før kampen ikke hadde scoret mer enn seks mål denne sesongen.

- Det føles flaut, frustrerende og skuffende på samme tid, sa Rangers-målvakt Henrik Lundqvist etter kampen.

Zuccarello fikk 19 og et halvt minutter spilletid, igjen mest av alle angriperne.

Seier til Avalanche, uten Martinsen

Colorado Avalanche ledet 4-3 etter to perioder, men Chicago Blackhawks snudde i siste periode og vant til slutt 6-4.

Andreas Martinsen var ikke på isen under tirsdagens hjemmeoppgjør for kriserammede Avalanche.

Etter to perioder så det imidlertid ut til at Colorado-laget kunne få en sjelden opptur, men 4-3-ledelsen varte bare fem minutter ut i siste periode. To raske scoringer av Vinnie Hinostroza snudde kampen for Blackhawks som til slutt vant 6-4 etter at Tanner Kero satte pucken i tomt mål elleve sekunder før slutt.

Tapet var Avalanches tredje på rad. 27 poeng etter 42 kamper er svakest av samtlige lag i NHL. Arizona Coyotes som er nest dårligst, ligger fem poeng foran. Derfra og opp skiller det ytterligere sju poeng til New York Islanders.