Sondre Olden åpnet scoringene mellom Vålerenga og Narvik på Nye Jordal Amfi. Albind Lindgren økte til 2-0 i 1. periode. Ludvig Steenberg reduserte for laget fra Nordland før Vålerenga-veteran Tobias Lindström fastsatte sluttresultatet til 3-1.

Dermed troner fortsatt Vålerenga øverst på tabellen med sine 24 poeng på ni kamper. Frisk Asker følger á poeng etter at de påførte Stavanger et nytt tap. Det ble 2-1-seier, og dermed har Oilers bare Narvik bak seg på tabellen.

Thomas Valkvæ Olsen ga gjestene 1–0 etter 1. periode. Hampus Gustafsson økte til 2–0 tidlig i midtperioden. Reduseringen til 1-2 kom 42 sekunder før slutt ved Chad Costello.

Som forventet ble det en grei 4-1 seier for Lillehammer over Grüner selv på borteis. Julius Persson ga 1-0 til Lillehammer i 1. periode, mens Brendan Ellis økte til 2-0 i midtperioden.

Austin Cangelosi økte til 3–1 før Joachim Svensson reduserte for hjemmelaget. Andreas Martinsen presenterte seg også i scoringsprotokollen med å gjøre 4-1 mot slutten av kampen.

Sparta tok imot Storhamar. Det var hjemmelaget som åpnet best, og Victor Öhman ordnet 1-0 etter fire minutters spill.

Eskild Bakke Olsen fikk muligheten til å utligne for gjestene med 20 sekunder igjen av åpningsperioden. Han er sønn av Storhamar-veteranen Tom Erik Olsen. Bestefaren er Per Skjerven Olsen, så ishockeygenene er i orden.

I midtperioden sendte Mikael Zettergren Storhamar i ledelsen med 2-1 før Emil Lilleberg gjorde 2-2 mot slutten av perioden og lagene var like langt.

Tobias Ahlholm sendte gjestene i føringen igjen midtveis i tredje periode. Flere mål ble det ikke, og svensken ble med det matchvinner.