Etter at hjemmelaget gikk i ledelsen tok Liverpool-stjernen Salah ansvar. Vingen utlignet først etter et lekkert angrep, før han også sendte bortelaget i ledelsen på straffespark rett før pause.

Gjestene så ut til å ha god kontroll i andre omgang, og kunne ha lagt på til 3–1 da innbytter Ryan Gravenberch fikk en enorm sjanse på åpent mål åtte minutter ut i omgangen. Nederlenderen satte ballen i tverrliggeren, og i stedet skulle Brighton slå tilbake.

Se den vanvittige missen her:

Solly March slo et frispark inn fra venstre, og kaptein Dunk styrte ballen i nettet tolv minutter før fulltid. Utligningen ble kampens siste scoring, og dermed gikk Liverpool på nok et poengtap i Premier League etter VAR-kaoset i forrige runde mot Tottenham.

Utligningen ble kampens siste scoring, og dermed gikk Liverpool på nok et poengtap i Premier League.

Brighton gikk i føringen rett før halvspilt første omgang da Simon Adingra snappet opp ballen foran en uoppmerksom Alexis Mac Allister på Liverpools halvdel. Adingra avanserte og så tidlig at keeper Alisson sto langt ute. Ivorianeren satte ballen forbi brasilianeren – og vertene var i ledelsen.

Fem minutter før pause kombinerte Liverpools fronttrio med Luis Diaz, Darwin Núñez og Mohamed Salah på glimrende vis, før sistnevnte avsluttet angrepet og sørget for utligning.

Kort tid senere rotet Brighton-keeper Bart Verbruggen det til med en svak pasning mot Pascal Groß, som rev ned Dominik Szoboszlai i 16-meteren og lagde straffespark.

Verbruggen gikk rett vei, men straffesparket fra Salah var godt nok plassert. Dermed 2–1 til Liverpool, som i løpet av fem minutter hadde snudd kampen.

I andre omgang maktet ikke Liverpool å øke ledelsen, og Brighton utlignet i stedet.