– Jeg gir mest av planleggingen til henne. Hun er best på det. Vi prøver å få det til neste år. Vi driver og planlegger litt, sier Dønnum til VG.

Men det er ikke bare bare å planlegge når det er snakk om to spillere på toppnivå.

– Man må se på alle mulige scenarioer. Hun er som regel på landslag, jeg må regne med at jeg blir tatt ut. Vi må se når vi begge har fri. Det er ikke så lett. Vi begynner å se på det med en gang sesongen er ferdig neste år, sier han.

Det var i oktober 2022 at Aron Dønnum gikk ned på kne foran et fullsatt stadion i Belgia:

Med et fullsatt kampprogram, som har blitt en stor debatt den siste tiden, er det ikke så enkelt å finne tid til å diskutere ulike løsninger.

25-åringen imponerte såpass under forrige landslagssamling, blant annet med scoring i 3–3-kampen mot Skottland, at han nok en gang er en del av troppen som bor på spillerhotellet på Storo.

– Vi bor jo ikke sammen heller så det er veldig vanskelig å planlegge. Det er litt annerledes enn å sitte sammen i sofaen og planlegge en lørdagskveld, så det gjør det litt mer komplisert, men vi skal nok få det til.

Mens Dønnum spiller for franske Toulouse, spiller Bizet Ildhusøy i engelske Tottenham.

Foreløpig forsøker han en ydmyk tilnærming til planleggingen.

– Hvis jeg legger meg oppi det, så får jeg litt kjeft. Hvis jeg ikke bryr meg i det hele tatt, så får jeg også litt kjeft. Jeg må finne en fin balanse.

– Og hvis man har tapt kamp så er kanskje ikke humøret på topp heller?

– For ikke å snakke om det! La oss ikke begynne der, smiler han.