Hans-Henrik Johansen 6

Kan ikke gjøre noe med Alta-scoringen. Tar ellers det han skal og har en viktig inngripen når en Alta-spiller kommer alene gjennom med han i førsteomgang.

Dan-Roger Roland 4

En av flere som slurver en del når FIL sliter i førsteomgang. Spiller seg i likhet med resten av laget opp i andreomgang. Pådrar seg gult kort.

Quint Jansen 6

Rydder opp ved flere anledninger når FIL pådrar seg brudd i mot. Posisjonerer seg godt og leser spillet bra. Slurver og bruker litt lang tid med ball før pause.

Christian Arnesen 5

Gjennomfører greit. God etter pause og er med fremover når FIL kjører kampen.

Joakim Einebakken Nilsen 6

Meget delaktig offensivt fra sin høyre vingback-posisjon. Kommer seg ofte rundt og får slått innlegg. Har til tider store rom på sin side, men blir brukt for sjeldent.

Andreas Løvland 5

Viser tidvis frem gode ferdigheter med ball og godt driv. Jobber hardt. Grei kamp.

Jonathan Barlow 5

Har mye ball og styrer spillet fra sin dype midtbaneposisjon. Litt mer pasningsslurv enn normalt. Tatt av etter 74 minutter.

Sander Birkeland 6

Løper som alltid mye og jobber godt. Vinner mange baller og går på gode løp. Pådrar seg gult kort i førsteomgang.

Tom-Erik Bang Kristiansen 5

I likhet med Einebakken Nilsen på høyresiden er han delaktig i det offensive spillet. Utfordrer mye og vil rundt backen sin. Løper opp mange baller med farten sin.

Morten Moldskred 5

Bevegelig, men blir til tider fulgt tett i ryggen av Alta-forsvarerne. Viser glimt av gammel storhet inni mellom. Har et godt frispark-forsøk.

Jonas Simonsen 3

Er best når han er rettvendt og har rom, men Alta gjør en god jobb med å ødelegge for den hurtige spissen. Kommer til noen avslutninger, men hadde ikke helt dagen. Tatt av etter 70 minutter.

Vebjørn Grunnvoll

Kommer inn de siste 20 minuttene for Simonsen. Scorer målet som gir 1-1 og kunne satt inn 2-1 like etterpå også. Kan bli en viktig brikke for FIL når han kommer i form til høsten.

Marcus Sletten

Kommer inn for Barlow etter 74 minutter.