Først ble Martin Ødegaard og hans Arsenal rammet av flytrøbbel på vei til Frankrike, og ikke fikk de poeng med seg heller.

Det ble en marerittkveld for det engelske laget, som både måtte se stjernespiller Bukayo Saka bli byttet ut med skade etter halvtimen, og deretter se unggutten Elye Wahi (20) sørge for Arsenals første tap denne sesongen.

– Det ser ikke bra ut. Vi måtte bare ta han ut. Det var en stor nedtur for oss, sier Arteta til TV 2 om Saka etter kampen og legger til at denne gangen var det en muskulær skade som oppsto.

Til TNT Sports utdyper treneren:

– Det skjedde i en handling. Han følte noe da, og var for ukomfortabel til å fortsette. Jeg vet ikke om han når kampen til helgen, sa han.

SKADET: Bukayo Sakas skade var av det alvorlige slaget mot Lens. Foto: CHRISTIAN HARTMANN / Reuters / NTB

Arsenal tok tidlig ledelsen etter en feil fra hjemmelaget på egen banehalvdel, men Lens svarte på samme måte snaut ti minutter senere.

Bak scoringen sto Wahi, som på akrobatisk vis fikk sendt ballen til Adrien Thomassen som curlet ballen i lengste hjørne.

I andre omgang sto unggutten for det avgjørende målet.

Det kom etter at polske Przemyslaw Frankowski fosset nedover høyresiden, og disket opp med et innlegg til Wahi som styrte ballen i mål.

Det var Wahis første scoring for klubben. Han ble hentet fra Montpellier forrige sesong etter å ha scoret 19 mål på 32 kamper.

– Merk dere navnet. Unggutten lever opp til sitt renomme, sa TV 2s kommentator Endre Olav Osnes.

FØRSTE SCORING: Elye Wahi styrer inn 2–1-scoringen til Lens, til stor jubel for hjemmefansen. Foto: Mike Egerton / Pa Photos / NTB

Saka har vært toneangivende for Arsenal så langt denne sesongen, og var også spilleren som var i førersetet da Arsenal gikk opp til en tidlig ledelse i første omgang.

Saka utnyttet en svak støttepasning, og satte Gabriel Jesus i en god posisjon for å sette ballen iskaldt i høyre hjørne.

Det var Sakas femte assist i alle turneringer så langt, i tillegg til å ha scoret fem mål.

SKADET: Her feirer Gabriel Jesus scoring i den andre Champions League-kampen på rad med lagkamerat Bukayo Saka, som ble byttet ut etter halvtimen. Foto: Mike Egerton / Pa Photos / NTB

Sakas skade kan potensielt være dårlige nyheter for Arsenal som møter Erling Braut Haaland og hans Manchester City i storkamp allerede til helgen.

Det var knyttet stor spenning til om Saka ville bli klar til møtet mot Lens etter at han fikk en smell mot Bournemouth i forrige seriekamp.

Mandag var Arteta rolig som skjæra i tunet:

– Han har det fint. Han er mye bedre. Det var en stor smell, men han har restituert seg bra og trente med oss nå, sa han.

Martin Ødegaard startet for Arsenal i oppgjøret mot Lens, men ble byttet ut etter 80 minutter spilt.

Tapet gjør at Lens tar over ledelsen i gruppen med fire poeng. Arsenal rykker ned til annenplass med tre poeng.

Bak følger Sevilla og PSV med to og ett poeng.