– Jeg er stolt, og litt sint over at vi ikke vant kampen, sier Kolstad-stjerne Sander Sagosen til EHFs egen sending ifølge Adresseavisen.

Den svenske keeperstjernen Andreas Palicka reddet to straffekast fra Sigvaldi Gudjonsson innenfor de siste fem minuttene, det siste hadde sendt bortelaget i ledelsen.

Gudjonsson hadde scoret på de sju første, men Palicka var i det umulige hjørnet mot slutten. Den svenske landslagskeeperen stoppet på en redningsprosent rett under 40.

I stedet for Kolstad-ledelse gikk PSG opp i angrep og satte inn 28–27 med et halvt minutt igjen. Christian Berge tok timeout - og fikk det han ville ha.

Gøran Johannessen gikk opp og banket ballen i mål til 28–28. PSG hadde 13 sekunder igjen til å sikre seieren på hjemmebane.

GIGANTDUELL: Nikola Karabatic passerer sin gamle lagkamerat Sander Sagosen. Foto: YOAN VALAT / EPA / NTB

Det rant ut i sanden og Kolstad tok nok ett poeng mot PSG etter å ha slått storklubben på hjemmebane forrige uke.

– Flott at et norsk lag gjør det så bra i Champions League, men det er ikke overraskende. Dette har de jo vist i mesterskap før med landslaget, sier tidligere håndballspiller og Drammen-trener Kristian Kjelling til VG.

– Fantastisk å se hvordan Kolstad har reist seg denne høsten og leverer det ene imponerende resultatet etter det andre, skriver Viaplay-kommentator Daniel Høglund.

De seks beste lagene går videre til playoff etter vinteren. Lag 3–6 må gjennom en ekstra playoffrunde, mens de to beste går rett til kvartfinalen.

Kent Robin Tønnessen scoret tre mål for PSG. Elohim Prandi ble toppscorer for hjemmelaget med ti scoringer.

  • Har du fått med deg denne?