Nordmannen la inn en god søknad til å være en del av startoppstillingen når Lars Lagerbäck debuterer som norsk landslagssjef mot Nord-Irland, da han la seg vannrett i luften og reduserte til 1-2 på en volley etter 31 minutter.

Vincent Aboubakar sendte Besiktas i ledelsen etter 10 minutter, før den tidligere Liverpool-spilleren Ryan Babel la på til 2-0 med et skudd fra 15 meter etter 22 minutter.

Nederlenderen ble den store helten da han banket inn 3-1 på lignende vis et kvarter før slutt. Begge skuddene kunne Olympiakos-keeper Nicola Leali tatt.

Besiktas' Ryan Babel (midten) ble for sterk for Tarik Elyounoussi (høyre) og Olympiakos torsdag. Foto: Lefteris Pitarakis / AP / NTB scanpix Foto: Lefteris Pitarakis / TT / NTB Scanpix

Elyounoussi ute

Da Babel gjorde sitt andre mål for kvelden, hadde Besiktas spilte med ti mann i 35 minutter. Aboubakar fikk direkte rødt kort i det 39. minutt for å ha skallet til Panagiotis Retsos.

Mens grekerne kastet alle mann framover, kontret innbytter Cenk Tosun inn 4-1 med en lekker chip.

Elyounoussi var ikke mye involvert mot slutten av andre omgang, men var nær å komme på scoringslista på nytt da han akkurat ikke nådde et innlegg etter 78 minutter.

Nordmannen og hans lagkamerater måtte imidlertid se Besiktas gå videre i europaturneringen.

Berge videre

Sander Berges Genk hadde hele 5-2 å gå på før det helbelgiske returmøtet med Gent, og de hadde full kontroll på hjemmebane torsdag.

Den norske 19-åringen, som fikk sin første A-landslagstur i gave fra Lagerbäck tidligere denne uken, startet kampen for Genk. Han fikk se Timothy Castagne sende hjemmelaget i ledelsen etter 20 minutter.

Louise Verstraete utlignet til 1-1 for Gent mot slutten av andre omgang, men avansementet var aldri i fare.

Berge imponerte i sin niende strake start for Genk og blir å se videre i europaligaen.

Celta tok seg videre med 4-1 sammenlagt mot Krasnodar. Den spanske La Liga-klubben vant 2-0 i Russland torsdag.