Simon Hedlund ble matchvinner for Sveriges herrelandslag i fotball i 1-0-kampen mot Kosovo som stilte med fem spillere fra Eliteserien.

Det var nært sagt Allsvenskan mot Eliteserien da et ungt Sverige-lag slo Kosovo i treningskampen i Doha søndag.

Simon Hedlund var eneste svenske spiller fra start som ikke er i Allsvenskan, og han ble også matchvinner. Etter 75 minutter ble Brøndby-spilleren sendt alene med keeper og satte ballen i mål mellom beina på Kosovos sisteskanse.

På motsatt banehalvdel var så å si hele angrepet til Kosovo representert ved spillere som til daglig spiller for norske eliteserielag.

Kristiansunds Flamur Kastrati startet på topp. Bak seg hadde han Odds Elbasan Rashani og Viking-duoen Ylldren Ibrahimaj og Zymer Bytyqi. Med Vålerengas Herolind Shala på midtbanen hadde Kosovo et helt Eliteserie-angrep alene i første omgang.

Viking-duoen fikk sin debut for Kosovo, men fikk bare én omgang. Det fikk også Kastrati og Shala, mens Rashani ble byttet ut etter 84 minutter.

Men mål ble det ikke for Kosovo, og dermed endte det med 1-0 seier til Sverige i Qatar.