WATFORD - CRYSTAL PALACE 0–0

Alexander Sørloth måtte nøye seg med benketilværelse kampen gjennom da hans Crystal Palace spilte 0-0 borte mot Watford i Premier League lørdag.

Resultatet gjør at Palace-laget på 15.-plass er seks poeng foran Southampton som ligger på nedrykksplass. Sørloths mannskap har imidlertid én kamp mer spilt enn laget fra sørkysten og de resterende konkurrerende lagene i bunnstriden.

Kampen mot Watford lørdag ble av den fartsfylte sorten, men ingen av lagenes spillere fant veien til nettmaskene til tross for flere tverrliggertreff.

Etter kampen virket det som begge lags spillere var fornøyd med at de kunne ta med seg poeng.

– Det var et viktig poeng. Vi var ikke gode nok i første omgang, men vi hevet presset. Dessverre klarte vi ikke å få et mål, sa Sørloths lagkamerat James McArthur etter kampen ifølge BBC.

KAMP OM BALLEN: James McArthur (til venstre) og lagkamerat Yohan Cabaye tok ett poeng da Crystal Palace klarte 0-0 borte mot Watford lørdag. Foto: Jonathan Brady/PA via AP / NTB scanpix

Okaka i tverrliggeren

Også Watford-forsvarer Adrian Mariappa var forholdsvis fornøyd med resultatet.

– Det var en tøff kamp. Vi tar med oss poenget og at vi holdt buret rent. De har mange gode spillere, og det var opp til oss å holde dem under kontroll. Det var viktig å holde nullen, og alle la ned en skikkelig innsats i dag, sa han.

Watfords Stefano Okaka traff aluminiumet allerede etter fire minutter med en nydelig heading.

Etter 62 minutter var det Palace-spiller Luka Milivojević som traff tverrliggeren. Serberen forsøkte seg på en frekk avslutning på et frispark fra skrå vinkel og var kun centimeter unna å lykkes.

Zaha snytt for straffe

Like etter fikk Sørloths lagkamerat Wilfried Zaha gult kort for filming etter en situasjon inne i sekstenmeteren der Adrian Mariappa helt klart tok leggen til Crystal Palace-spilleren.

Etter 69 minutter var det Palace-spiller James Tomkins sin tur til å treffe stolpen. Midtstopperen raget høyest etter en corner, men ballen smalt i stolpen og ut før Watford fikk klarert.

Watford hadde flere muligheter i sluttminuttene til å ta med seg alle tre poengene, men resultatet gjør at vertene ligger på 12.-plass med 38 poeng.