– Dette var ikke akseptabelt, nå er vi nødt til å våkne. Vi ga vekk to mål altfor enkelt. Prestasjonen var ikke god nok. Vi hadde ballen mye, men klarte ikke å gjøre noe med den, sa Liverpool-manager Klopp etter kampen, ifølge BBC.

Liverpool har kun vunnet én av ti kamper så langt i år. Seieren kom i omkampen mot Plymouth i FA-cupen. De har altså ikke vunnet noen kamper i Premier League i 2017.

Hull-debutant Alfred N'Diaye sendte vertene i føringen like før pause lørdag, mens Oumar Niasse trygget seieren med 2–0 seks minutter før full tid.

Dermed taper Liverpool terreng i tetkampen, mens Hull sikret tre viktige poeng i bunnen av Premier League.

Mignolet-blemme

Hull hadde ballen lite i innledningen, mens Liverpool trillet frem og tilbake uten å trenge gjennom. Det var gjennomgangsmelodien nesten hele matchen gjennom.

Likevel hadde Liverpool sjanser laget burde ha utnyttet. Philippe Coutinho fikk en god mulighet etter 20 minutters spill, men brasilianerens avslutning gikk via en Hull-spiller og utenfor.

Gjestene fikk en real kalddusj minuttet før hvilen. En corner ble headet mot mål av Hull-stopper Harry Maguirel. Liverpool-keeper Simon Mignolet ga en svak retur, og nyervervelsen N'Diaye satte nedfallsfrukten inn i nettmaskene.

Hull kunne juble for tre poeng. Foto: Danny Lawson / TT / NTB Scanpix

Presset på

Liverpool presset hjemmelaget bakover etter pause, men uten å få ballen i nettet. Sadio Mané var nær med en god heading i det 56. minutt, men Hull-keeper Eldin Jakupovic reddet så vidt.

Burvokteren spilte igjen en solid kamp, som han gjorde det borte mot Manchester United i midtuken.

Hull fikk noen gylne kontringssjanser underveis i omgangen. Abel Hernández fikk en god mulighet fra kort hold i det 63. minutt, men avslutningen gikk i nettveggen fra spiss vinkel.

Like etter fikk han en stor mulighet alene mot Mignolet, men sisteskansen reddet.

Liverpool fikk en kjempesjanse like etter Mignolet-redningen, men etter klabb og babb i Hull-boksen avsluttet Coutinho svakt utenfor.

Etter hvert punkterte Niasse kampen alene mot Mignolet. Dermed kunne hjemmefansen juble for tre poeng på eget gress.

Omar Elabdellaoui spilte hele kampen for hjemmelaget. Backen fikk seg en smell i ansiktet tidlig i oppgjøret, men holdt seg på banen. Adama Diomandé var ubenyttet reserve for vertene.

Markus Henriksen er for tiden ute med en skulderskade.