Erlend Henriksen 8

En solid kamp av sisteskansen. Får ikke veldig mange store sjanser i mot seg, men tar det han skal, og er solid i feltet. Når det blir straffe i det 38. minutt stiller han opp med en kjempe redning. Videre viser han glimtvis at han også er god med beinene, blant annet når han sender Simonsen i pølseboden.

Øyvind Kildalsen 6

Har en del dårlige pasninger og fremspill oppover i banen, men er solid bakover. Likevel er det en hands fra høyrebacken som fører til straffe i det 38. minutt. Riktignok virker det som at han er uheldig å faller, og deretter tar med seg ballen med hånden.

Sondre Laugsand 9

Fortsetter sin gode sesong med en enorm forsvarsjobb. Tidvis har han både Simonsen og Grunnvoll i baklommen, og kommer seirende ut av duellspillet mot spissduoen. Er også sikker i pasningsspillet, og hindrer flere Finnsnes-sjanser. Rett og slett en bauta i stopperarbeidet.

Daniel Mikkelsen 9

Sammen med Laugsund er han med på å temme den farlige spissduoen til FIL. Har levert gode kamper etter skaden, og fremstår som en kaptein. Har noen solide taklinger, i tillegg til at han har flere gode pasninger fremover i banen. Enorm i egen boks. Kunne kronet kvelden med en skåring i det 77. minutt.

Tobias Nymo Melseth 7

Bidrar som vanlig i det offensive, og har noen strøkne pasninger opp mot Johnsgård og Jensen. Hindrer også en viktig kontring i det 35. minutt, men slipper tidvis Nilsen til noen innlegg på venstresiden.

Alexander Mikkelsen 7

Livsfarlig hver gang han får rom til å bruke farten sin mot FILs-forsvarsduo. Har en stor sjanse etter pasning fra broren Daniel Mikkelsen det 64. minutt, og har også assist på 2-0 målet. Ut etter 87 minutter.

Magnus Richardsen 8

Beste kamp i Senja-drakten sålangt. I kveldens kamp viser Richardsen virkelig hvilke ferdigheter han innehar, og fungerer som en prøyteblog på banen hvor han ødelegger mye av det FIL prøver på. Jobber jevnt og trutt hele kampen, både fremover og bakover i banen. Gjør ting enkelt og greit med ball.

Markus Johnsgård 7

Sammen med Richardsen utgjør han en solid midtbaneduo, og savnet av Persen blir ikke stort. Har flere gode pasninger og dødballer, og ønsker virkelig å bidra til seier. Likevel får han et unødvendig rødt kort i det 90. minutt.

Martin Larsen Traasdahl 6

Flink til å utfordre, spesielt i første omgang hvor han skaper en del trøbbel for FIL. Har tekniske ferdigheter, og er god en mot en i enkelte situasjoner. Etter pausen blir han imidlertid litt mere usynlig, og blir etterhvert byttet ut.

Sebastian Jensen 8

Ikke vært helt på sitt beste denne sesongen, men har en oppadgående formkurve for tiden og scorer nok engang. Har flere gode sjanser, og samspillet med Christer Johnsgård virker virkelig å være på gang. Ikke nok med det er Jensen også en sterk bidragsyter i presspillet.

Christer Johnsgård 8

Etter flere kamper uten å starte viser Johnsgård igjen hva som bor i han. Vinner flere dueller, og skaper sjanser for Senja. Er konstant en trussel for FILs stoppere som belønnes med en nydelig assist, og et mål. Har som nevnt flere fine kombinasjoner med Jensen, og bidrar sammen med han i presspillet.

Håvard Espejord

Inn etter 68. minutt for Jensen, og dermed for kort tid til å vurdere. Bidrar til å trygge ledelsen, og få tre poeng.

Sindre Andre Eggen

Kommer inn for Traasdahl i det 74. minutt.

Torben Alapnes Århus

Ungutten får sitt andre innhopp for sesongen i det 87. minutt etter Alexander Mikkelsen blir tatt ut.