• Se høydepunktene fra Manchester Citys snuoperasjon i videovinduet over.

HOFFENHEIM - MANCHESTER CITY 1–2 / JUVENTUS - YOUNG BOYS 3–0

Et heltent Hoffenheim-lag uten Håvard Nordtveit tok City-spillerne på senga i sin første hjemmekamp i mesterligaen, men maktet ikke å stå imot presset fra Premier League-lederen. Manchester-klubben vant til slutt 2-1.

Manchester City tapte overraskende 1-2 hjemme mot Lyon i den første runden av mesterligaen, og var nærmest avhengig av poeng tirsdag kveld. Men det var hjemmelaget Hoffenheim som startet kampen best.

Sjokkåpning

Hoffenheim overrasket alle da de gikk opp i ledelsen etter 44 sekunder i sin første hjemmekamp i mesterligaen. City-forsvaret var usedvanlig åpent, og Hoffenheim-playmaker Kerem Demirbay kunne på mesterlig vis spille gjennom Ishak Belfodil på løp. Han beholdt roen alene med keeper Ederson og avsluttet kaldt mellom beina på brassen.

Gleden skulle ikke vare lenge, for etter sju minutter spilt sørget Sergio Agüero for balanse i regnskapet da han prikket inn 1-1. Arkitekten bak scoringen var som så mange ganger før David Silva, som slo en presis stikker til Leroy Sané, som spilte uselvisk inn til Agüero.

Her avgjør Silva for Manchester City Foto: RALPH ORLOWSKI / NTB Scanpix

Etter 34 minutter presset City på og vant ballen høyt i banen. Sané spilte fri Raheem Sterling som skrudde ballen mot lengste kryss, men keeper Oliver Baumann fikk vippet ballen utenfor mål.

Hoffenheim var også farlig frempå ved målscorer Belfodil etter et dårlig tilbakespill fra Aymeric Laporte, men avslutningen gikk rett på keeper Ederson.

Etter pause fortsatte City i samme spor med aggressivt press, og de skapte flere store sjanser ved Silva og Agüero, uten at noen endte i scoring.

Etter 87 minutter skulle imidlertid avgjørelsen falle. Bernardo Silva slo inn fra venstre og Stefan Posch brukte en berøring for mye, og mer skulle ikke til for David Silva. Han plukket opp ballen og sendte ballen inn bak Oliver Baumann.

Manchester City ble også frarøvet et straffespark da Leroy Sané ble felt innenfor sekstenmeteren.

Nordtveit skadet

Hoffenheim måtte klare seg uten Nordtveit, som scoret i Hoffenheims 2-2-kamp mot Sjakhtar Donetsk i forrige runde.

– Det har vært mye kamper og tett program og da har det blitt til at det har vært en liten stiv hamstring. Jeg har jobbet utrolig hardt for å prøve å nå denne kampen, men den siste avgjørelsen ble tatt i går og da var det litt væske i den ene muskelen bak der, sa Nordtveit til Viasport før kampen.

Han la til at han ikke står i fare for å miste landskampene mot Slovenia og Bulgaria i oktober.

Manchester City ligger for øyeblikket på andreplass bak Lyon i gruppe F. Hoffenheim ligger på sisteplass. Lyon og Sjakhtar Donetsk møtes senere tirsdag.

• Se høydepunktene fra Juventus - Young Boys i videovinduet under.

Juventus herjet

Paulo Dybala scoret hattrick da han tok over Cristiano Ronaldos plass i Juventus' startoppstilling mot Young Boys i mesterligaen tirsdag. Juventus vant 3-0. Paulo Dybala spilte bak Cristiano Ronaldo og Mario Mandzukic i forrige seriekamp mot Napoli, men fikk spille spiss da Ronaldo var ute med karantene mot Young Boys.

Fra spissplass svarte Dybala med hattrick. Første målet satt i nettet bak gjestenes keeper allerede etter fem minutter, mens det neste kom like etter halvtimen spilt.

Det vaskeekte hattricket var ferdigstilt i det 69. minutt.

Dybala har kun scoret ett seriemål tidligere denne sesongen.

Hvis Young Boys hadde et lite håp om å få med seg noe fra oppgjøret i Italia, forsvant det da Mohamed Aly Camara fikk sitt andre gule kort ti minutter etter Dybalas 3-0-scoring.

Juventus' Paulo Dybala feiret en av sine tre scoringer mot Young Boys tirsdag. Foto: Luca Bruno / AP / NTB scanpix

Juventus står med full pott etter to kamper i mesterligaens gruppespill. Valencia ble slått 2-0 i første kamp.

Manchester United på Old Trafford er neste utfordring. Da er Ronaldo tilbake.

Cristiano Ronaldo slapp unna med én kamps karantene for utvisningen i Juventus' mesterligaåpning mot Valencia. Det skjedde i hans europacupdebut for Juventus.

Ronaldo spilte i sin tid seks sesonger for United. Det var med Manchester-klubben han vant mesterligaen første gang. Og i oktober er det altså duket for gjensyn med gamleklubben.