Mistet sjansen på andreplassen: – Riktig å stoppe serien

Bardus damelag skulle spilt to seriekamper mot TSI 1 og TSI 2 siste helg. Med seier i en av kampene vill laget kapret andre plass i årets serie.

STOPPET: Da også håndballen ble stoppet av koronakrisen fikk ikke Bardus damelag i 3. divisjon spille de to siste kampene i 3. divisjon. På bildet ser vi Bardu-trener Torbjørn Køhl.  Foto: Stein Wilhelmsen

sport

Før siste serieomgang i damenes 3. divisjon lå Bardu på 3. plass. Bardu-trener Torbjørn Køhl sier at med hjemmekamper hadde han god tro på at det ville være mulig å avansere til en andreplass på slutt,tabellen. Men disse kampene bla aldri spilt.

- Greit at serien ble stoppet

Køhl sier at spillerne var tent på å levere maksimum innsats i serieavslutninga, men at samtlige spillere nå mener det var helt riktig å avslutte serien etter koronabestemmelsene fra helsemyndighetene har satt en stopper for all lagidrett.