I forrige møte vant Sørreisa med en sterk snuoperasjon

Nå ble motstanden for sterk

Sørreisa holdt følge med hjemmelaget Bardu helt til ett minutt av førsteomgangen gjensto. Da ramlet det inn to baklengs, og etter pause klarte de slitne Sørreisadamene aldri å by hjemmelaget kamp.

BARDU BLE FOR STERKE: Bardu og Silje Nordby ble for sterke for Sørreisa i Barduhallen onsdag kveld. Bak ser vi Sørreisas Anne Sofie Johansen (midten) og Barduspilleren Erika Haugen (bakerst).  Foto: Stein Wilhelmsen

sport

Sørreisa fulgte nemlig Bardu gjennom hele første omgangen, og kvitterte raskt hver gang Bardu fikk en ettmålsledelse. Ett minutt før pause sto det 7-7. Da ordnet hjemmelaget to raske mål og kunne gå i garderoben med 9-7 ledelse.

– Vi ble slitne etterhvert

Etter at Sørreisa fulgte Bardu meget bra før pause, måtte trener Svein-Tore Haugen se på at laget hans ikke klarte å holde følge med hjemmelaget etter sidebytte. Særlig mange misbrukte store sjanser gjorde at Bardu dro fra utover i omgangen.