Bommet på straffe få minutter før full tid:

Scoret på andre forsøk

Først satte Tor Martin Mienna ballen løst i nevene på Mjølner-keeper Daniel Ravneng. Da Senja fikk ny straffe feilet han derimot ikke.

FIKK NY SJANSE: Da Senja fikk idømt ny straffe satte Tor Martin Mienna ballen knallhardt i venstre hjørnet - det kan vise seg å være sesongens viktigste scoring for Senja.  Foto: Stein Wilhelmsen

sport

Da satte Mienna ballen knallhardt nede i venstre hjørne — en livsviktig seier i kampen om å karre seg opp fra nedrykksplass var et faktum. Da får det så være at Senja egentlig hadde en dårlig andreomgang og stadig ble trykket ned mot egen 16-meter. I fotball dreier det seg til slutt om å score flest mål i løpet av en kamp.

Korrekt avgjørelse

– At det ble dømt ny straffe var korrekt. Det var en spiller som sto langt innefor 16-meterstreken på første straffen, sa Tor Martin Mienna etter kampen om straffemålet som sørget for 0-1 seier til FK Senja.