Senja-guttene herjet i Alta — 31-0 og ubeseiret

Mer suverent enn Senjas G15-lag gjorde det i Alta er omtrent ikke mulig. Laget vant samtlige kamper og sto med 31-0 etter å ha gått ubeseiret gjennom turneringa.

INGEN BAKLENGS I ALTA: Senjas G15-lag som vant suverent i Alta. Bak fra venstre: Alf-Gunnar Larssen (trener), Leo Bermudez Hansen, Brage Johansen, David Eilertsen, Martin Markussen, Mhamed Mhamed, Elias Langmo, Jørgen Larssen, Erling Lygre Edvardsen, Lucas Simonsen, Sivert Nergård, Sebastian Hansen og Sten Eilertsen (trener). Foran fra venstre: Kim Olsen, Daniel Sellevoll, Sean Clark, Brage Karlsen, Martin Berntsen og Mathias Johnsgård.  Foto: Privat

sport

For de blåkledte fra FK Senja var det ingen som var i nærheten av å by konkurranse denne helga. Da har de to trenerne Alf Gunnar Larssen og Sten Eilertsen all grunn til å være stolt og kjempefornøyd over det laget presterta i Alta i helga.

Gikk fra seier til seier

Det hele startet like eventyrlig med 6-0 seier over Stein fra Hammerfest i første innledende kamp. Deretter fortsatte det med ikke mindre eventyrlige 8-0 seier over Burfjord.