– Betryggende at kollektivet fungerer

Finnsnes fikk en pangstart i begge omganger og vant komfortabelt over et ungt TIL-lag.

MÅLSCORERE: Uten toppscorer Vebjørn Grunnvoll på banen var treneren fornøyd med å se et kollektiv som fungerte. Disse scoret mot TIL 2 søndag. Fra venstre: Martin Myrhaug Hansen, Mathias Bendiksen, Sverre Skoglund og Thomas Aloyseous (2).   Foto: Mathias Brobakk Nordgård

sport

For med fotballferie for A-lagstallen til Tromsøs eliteserielag, var det et ungt mannskap som møtte opp for Tromsø 2 mot Finnsnes søndag ettermiddag.

Allerede etter to minutter satte Thomas Aloyseous inn 1-0 for grønntrøyene. 14 minutter var spilt da Sverre Skoglund satte inn 2-0. Skoglund fikk sjansen som midtspiss i toppscorer Vebjørn Grunnvolls skadefravær. Like før pause økte også Martin Myrhaug Hansen til 3-0.