– Skuffende at bilcrossløpet må avlyses

Onsdag starter uka der Norges Råeste Bakkeløp har planer om å arrangere løp på rekke og rad. Dessverre har planene fått seg en liten ripe i lakken, da allerede det første løpet har vist seg å måtte bli avlyst.

AVLYST Det blir ikke noe av Norges Råeste Bilcrossløp i Bardu på torsdag. Men arrangøren lover likevel et arrangement på Setermoen.  Foto: Mathias Brobakk Nordgård

sport

I motsetning til i fjor, der alle plassene under bilcrossløpet ble fylt opp, var det kun fire av 15 påmeldte biler i år. Derfor ble altså løpet avlyst, til stor skuffelse for Hugo Karlstad, medeier i Norges Råeste Bakkeløp. Han forteller om det tydelige nederlaget.

– Jeg vet faktisk ikke hvorfor flere ikke meldte seg på til løpet. Enten har de ikke biler som er klar til løpet, eller så har de vel noe annet å finne på. Det er veldig synd når store aktører som for eksempel Petter Solberg kommer på besøk. Det som i hvert fall er sikkert, er at bilcross-kjørerne har sviktet oss, sier en tydelig skuffet Karlstad.