Bardufoss med flere utskiftninger i sommer:

– Vi trenger flere spillere

Feriepausen har inntruffet alle lag i norsk fotball, og overgangsvinduet har derfor åpnet seg. Lagene i Midt-Troms har derimot et litt ulikt forhold til det såkalte vinduet.

FLERE UTSKIFTNINGER: BOIF har hatt klart flest utskiftninger i overgangsvinduet hittill blant de fire Midt-Troms-lagene. BOIF-trener, Jonas Bang, påpeker at de trenger forsterkninger, etter at fire spillere forlater klubben.  Foto: Stein Wilhelmsen

sport

Enkelte opplever små endringer i spillerstallen i årets sommer, mens andre går gjennom store. Det som i hvert fall er felles for Bardufoss, Finnsnes, Salangen og Senja, er at noe har skjedd med alle spillerstallene for Troms-lagene.

Bardufoss

BOIF er nok den klubben av de fire der det har vært mest aktivitet på overgangsmarkedet. De har fire spillere som er på utgående kontrakt, og som ikke kommer til å fornye, skal vi tro trener Jonas Bang. Det gjelder Johannes Kyvik Skard, Øyvind Normann Storsveen, Morten Teien Kartnes og Lars-Christian Kvam Pedersen.