VM: Får ikke gå normaldistansen

Torstein Stenersen får heller ikke gå onsdagens 20-kilometer i VM.

Foto: Heiko Junge / NTB scanpix  Foto: Junge, Heiko

sport

Sveriges lag til onsdagens 20-kilometer i VM ble offentliggjort mandag. Sebastian Samuelsson, Jesper Nelin og Peppe Femling får fornyet tillit etter sprint og jaktstart i helgen, mens Martin Ponsiluoma får sjansen for første gang i VM i år.

Det betyr at Målselv-mannen Torstein Stenersen, som ikke fikk plass på ssprintlaget i helgen, heller ikke får sjansen når normaldistansen starter onsdag ettermiddag.

– Dette er det beste laget vi har og vi håper å gjøre det bra, sa landslagssjef Wolfgang Pichler under pressekonferansen mandag.

Stenersen har fortsatt mulighet til å få en plass på stafettlaget. Pichler bekrefter at Samuelsson, Nelin og Ponsiluoma allerede er klare for stafetten førstkommende lørdag. Den siste plassen står mellom Peppe Femling, Fredrik Lindström og Torstein Stenersen.