Fin fjær i hatten for BOIF-løperen Ingrid Andrea Gulbrandsen

Ingrid Andrea rangert som et stort skitalent

Skifolket har bitt seg merke i 18-årige Ingrid Andrea Gulbrandsens meritter i skisporet. Hun er rangert på 9. plass blant de unge skitalentene under 19 år i Norge akkurat nå.

Vant norgescupen for 18-åringer i fjor: Ingrid Andrea Gulbrandsen og landslagstrener for junior Geir Endre Rogn under Norgescupfinalen for aldersbestemte i Alta forrige sesong.  Foto: Terje Pedersen / NTB SCANPIX

sport

Denne artikkelen er den første i en serie der Aftenposten kårer Norges største talenter i diverse vinteridretter, som for eksempel langrenn, hopp, skiskyting og ishockey.

Man har spurt ti eksperter og trenere fra Langrenns-Norge om hvem de mener er Norges største langrennstalenter. Med dette som faktagrunnlag er det satt sammen en rangert liste over de ti største talentene basert på denne informasjonen Aftenposten har hentet inn. Avisa har også valgt å begrense listen til utøvere som er 19 år gamle eller yngre.