«Norges råeste bakkeløp»-Nilssen: – Jeg legger ikke lista høyt uten at jeg har ordene i behold

«Norges råeste bakkeløp» var nær å legges ned. Men i år kan de vise til en enorm oppmerksomhet fra hele Europa. I spissen står Jan Helge Nilssen, som nå jobber for at motorsportuka i Midt-Troms skal bli enda større.

POPULÆR: Oliver Solberg var populær da han var i Midt-Troms i sommer. Han er et av trekkplastrene neste år, men Jan Helge Nilssen lover flere «hotte» navn til 2019-utgaven av bakkeløpet. – Jeg vet ikke i dag hvem det er, men jeg vet at de kommer, sier han. 

sport

– Jeg legger ikke lista høyt uten at jeg har ordene i behold, sier Nilssen med et lite smil og i fullt alvor.

For bakkeløpet i Målselv Fjellandsby har på få år utviklet seg fra å være kun et bakkeløp som var nær å legges ned, til å bli en motorsportuke i Midt-Troms med rundt 18.000 besøkende.