Ikke minst cupsjef Silje Uteng var i stålende humør da Folkebladet tok en prat med henne på søndag.

– Jeg kan vel ikke si annet enn at alt har gått på skinner i hele turneringa. Ikke minst det at vi denne gangen samlet 115 lag til turneringa vår er vi ekstremt fornøyd med, det er noen år siden så mange lag har vært her.

Folkebladet-TV: Se kampene vi direktesendte i opptak her

Har hatt perfekt spillevær

– Og at vi skulle få så bra vær nå på søndag er egentlig over all forventning, ut fra de meldingene blant annet Yr opererte med. Forholdene og spilleværet nå på søndag er rett og slett ideelle. Det hjelper selvfølgelig på stemninga, både hos oss arrangører, og også foreldre og fotballspillere som har kommet hit.

Uteng forteller at turneringa da den het Midnattsol Cup på det meste har samlet opp mot 150 lag, men hun sier at hun ikke ser for seg at det vil gå i dag skal man få ei forsvarlig gjennomføring av turneringa.

– Et pluss i framtida når det gjelder Salmar Cup er at vi forhåpentlig om ikke altfor lang tid vil ha en storhall der den gamle banen står i dag. Det vil selvfølgelig gjøre oss mindre væravhengig, blant annet kan jo for eksempel finalekampene bli lagt dit.

Stig Sandstrad fra Tromsø har som forelder vært med datteren sin for fjerde året spiller for TIL i Salmar Cup.

– Vi har overnattet i telt, så slik sett er vi kjempeglade for at regnet ikke har slått ned, det ville klart lagt en demper på det hele. Denne cupen er veldig kompakt, og derfor kan man uten problemer ha flere unger som er med og kan bare gå mellom banene der kampene går.

Kenneth Kiil fra Tromsø har en gutt som spiller for Ulftstind - han gir mer enn godkjent til arrangøren.

– Salmar Cup virker velorganisert og fint opplagt. Selvfølgelig er det små ting man kan sette pefingeren på, men slik vil det nok alltid være.

et kommende stortalent: Fløyaspilleren Sigurd Olsen (t.v.) trillet ball i hatt med Roger jr. Gjendahl og resten av Brøstadbotnspillerne på lørdag. Foto: Stein Wilhelmsen
FORNØYD CUPSJEF: Silje Uteng nøt både været og det store besøket i cupen på lørdag. Foto: Stein Wilhelmsen