Lørdag drar FK Senja til Harstad i den 16.serierunden av 3.divisjon avdeling 6.

FK Senja ligger foran runden på 2.plass, poenget bak serielder Lyn. Ned til Junkeren og Fløya på tredje -og fjerdeplass, er det tre poeng.

På søndag denne helga møtes Junkeren og Lyn i Bodø, og Warholm er klar på hva han håper på i den kampen.

– Blir det å stå mellom dere og Lyn, er det sånn du ser på det?

– Nja… vi ligger i sjiktet bak Lyn for å kunne utfordre dem, sammen med Fløya og Junkeren. Sånn ser jeg på det. Så håper vi at det lever lengst mulig, men Lyn er kjempefavoritt. Når man slår Fløya 5-1, da er du kjempefavoritt. I tillegg til at de leder serien, svarer Senja-treneren.

– De ser kjempesterk ut, så tror jeg vi kan håpe på at Junkeren tar poeng her, fordi Lyn har vært litt svak i Nord-Norge, men de er store favoritter til å ta opprykket uansett, mener han.

Må stoppe kontringer

Lørdagens kamp mot Harstad tror Warholm blir en tøff oppgave.

– Det har brukt å være en tøff kamp den tiden jeg har spilt og Harstad borte har ofte vært tøffe kamper. Det tror jeg det blir nå også. Det blir en utfordring, sier han.

Han mener de først og fremst må demme opp for HILs kontringsspill.

– De har en del bra spillere, spesielt offensivt med en del fart i det fremste leddet, og vi må ta ut de, spesielt i kontringsspillet. Det blir i alle fall avgjørende for å ikke slippe inn mål, sier Warholm.

Harstad har, etter en meget svak periode med seks strake tap, tatt fire poeng på de to siste kampene, med seier hjemme mot Korsvoll og uavgjort borte mot Finnsnes.

– I forhold til hva som skjer internt, så vet man ingenting, men man ser jo resultatene deres. De hadde en kjempedårlig periode som var veldig svak. Så har de hatt noen spillere ut i sommer, men de ser ut til å ha kommet seg nå. De var kanskje litt heldig som tok poeng mot Finnsnes sist, men de ser ut som et ok lag, med farlige spillere fremst. Så er de bedre hjemme enn borte, som flere andre lag i divisjonen, mener Warholm.

Revansjelysten

I vårens møte mot Harstad på Senja Stadion, gikk FK Senja på et surt 0-1 tap. Det etter å ha fått hele tre annulerte mål, hvor to av dem var av den tvilsome sorten.

FK Senja står med tolv strake kamper uten tap i serien, og kampen mot Harstad var faktisk sist gang Senja tapte i serien.

Warholm husker kampen godt.

– Ja, den sitter litt i. Den gjør det. Så vi har lyst å slå tilbake her og revansjere oss litt, sier han, og fortsetter:

– Man burde vært kjempeskuffet, men man ble mer sint og misfornøyd med dommeren. Det var egentlig en dårlig kamp hjemme av oss og vi slet med å spille oss ut mot et Harstad-lag som traff med inngangen til kamp og presset sitt. De var bra i den kampen, og det forsvant litt med at dommeren hadde en svak kamp. Så vi må ikke helt glemme at de var gode i den kampen.

Martin Larsen Traasdahl mister kampen med karantene, etter å ha pådratt seg fire gule kort. I tillegg er Jakob Lillestjerna skadet, mens Øyvind Kildalsen er syk.

Magnus Richardsen er imidlertid tilbake etter den stygge smellen han fikk mot Frigg, men mangler enda litt før han er klar til å starte en kamp.