Folkebladet-TV: Se høydepunkter fra Senja-Skjervøy

Erlend Henriksen 6

Gjorde få feil og sto en jevnt god kamp mellom stengene. Hadde et par gode redninger i andre omgang som forhindret at Skjervøy fikk lage spenning i kampen. Kunne ikke lastes for Skjervøys scoring.

Sondre Tunstad 5

Spilte nok en solid kamp mot et Skjervøy-lag som i sine beste stunder er i stand til å skape trøbbel for Senja-forsvaret. Spilte trygt og sikkert og lot ikke gjestene får for mye albuerom innefor Senjas 16-meter.

Sondre Laugsand 6

Sikkerheten selv i det bakre forsvar hos Senja - nok en gang. Spilte med stor selvtillit og raget høy med hodet når de lange ballene ble slått inn i Senjas 16-meter.

Daniel Mikkelsen 5

Sto i mot som en klippe når motstanderne ville trenge seg gjennom og leverte egentlig en kamp på det jevne.

Tobias Nymo Melseth 6

Er en spillertype som hele tiden jakter på muligheter til å stikke fram i angrep på venstre siden, men denne gangen bød det seg mange slike anledninger. Var tydelig forbannet da han ble byttet ut mot slutten av kampen.

Alexander Mikkelsen 7

Med sine to perlescoringer like før pause var han spilleren som på egen hånd avgjorde denne kampen. 2-1 scoringen opp i nettaket fra skrått hold er underholdning som gjør det verdt å gå på kamper i 3. divisjon.

Markus Johnsgård 7

Ble lite brukt i starten av kampen, men da anledningen bød seg viste han seg fram. Han var mannen som leverte assist på både 1-1 og 2-1 til Senja.

Håvard Espejord 5

Gjorde en grei kamp, uten at han var svært synlig i kampen. Ble byttet ut da to minutter av ordinær spilletid gjensto.

Jørn Egil Persen 5

Persen leverte en grei første omgang. Ble byttet ut og erstattet med Sindre Eggen etter sidebytte.

Sebastian Jensen 6

Har denne sesongen framstått som en meget viktig spiller for Senja - var våkent frampå og skled inn 1-1.

Christer Johnsgård 5

Det ikke vanlig at Senja scorer fire mål uten at Christer er på scoringslista. Han hadde tre gode muligheter der han kunne ha pyntet på resultatet. Ble erstattet etter 61 minutter av Erlend Fossbakk Lian.

Sindre Eggen 6

Erstattet Persen halvveis og i en periode der Senja hadde full kontroll, var han med på å opprettholde trykket mot et Skjervøy-lag som ikke klarte å by opp til kamp i andre omgang.

Erlend Fossbakk Lian

Inn for Christer Johnsgård etter 61 minutter. For kort tid til vurdering.

Martin Larsen Traasdahl

Inn for Markus Johnsgård etter 72 minutter. Rekker både å score og å få gult kort.