Erlend Henriksen 7

Har ikke mye å gjøre i det som var en enveiskjørt kamp, men når han først må i aksjon er han god. Glimrende redning på en god Stålkameratene-mulighet i førsteomgang.

Sondre Tunstad 7

Starter som høyreback i denne kampen. Får brynet seg på bortelagets gode kantspiller Alexander Iversen og klarer seg bra med noen unntak. Veldig villig med fremover og har et fint samarbeid med Alexander Mikkelsen på høyrekanten. Kommer rundt og får slått en god del innlegg.

Sondre Laugsand 8

Som alltid forsvarssjefen med stor S. Får en del etterslenger når bortelaget presser han og får mange frispark, til hans store frustrasjon. Løser enhver situasjon med stoisk ro og ingen kommer forbi han.

Folkebladet-TV: Se høydepunktene fra kampen her.

Daniel Mikkelsen 7

Har fått noen kamper under beltet nå, etter at han var ute med skade i vår, og kapteinen er allerede oppe på det nivået han var på forrige sesong. Full kontroll i midtforsvaret sammen med Laugsand og har også en del fine fremspill bakfra.

Tobias Nymo Melseth 6

Full kontroll på det defensive, uten at han har får så mye å bryne seg på. Som alltid villig med fremover og får ballen i mange gode situasjoner på venstrekanten. Byttes ut etter 57 minutter.

Alexander Mikkelsen 8

Skaper problemer for Stålkameratene med farta si, som han jo har gjort for de fleste andre lag tidligere denne sesongen. Ingen i divisjonen ønsker å havne i løpsduell med Mikkelsen. Kunne fått scoring før pause, men Stålkameratenes keeper kom ut og reddet forsøket. Får notert seg for to målgivende.

Håvard Espejord 6

God på midtbanen og gir ballen til medspillerne i gode situasjoner. Gjør også "grovjobben" godt er god i andreball-spillet. Byttes ut etter 57 minutter.

Magnus Richardsen 7

Har bare blitt bedre og bedre utover sesongen og leverer en meget god kamp også mot Stålkameratene. Gjør ting enkelt og strør rundt seg med pasninger. Bra jobb i gjennvinningsfasen også.

Jørn Persen 8

Starter som venstrekant i denne kampen. Flink til å vandre inn og slippe backen rundt og kombinerer fint med medspillerne. Spiller den siste halvtimen sentralt og løser den rollen bra som alltid. To strøkne assists til Johnsgård.

Sebastian Jensen 8

To scoringer etter to gode avslutninger. Samarbeidet med Johnsgård på topp blir bare bedre og bedre. Det er bare å håpe at det ordner seg med TUIL og at Jensen blir Senja-spiller resten av sesongen. God i "link-up" spillet også og legger ned mange meter på topp.

Christer Johnsgård 9

Sesongens første hattrick for Johnsgård, som nå står med åtte mål på ni kamper i 3.divisjon i år. En assist ble det også. Beveger seg smart hele tida og inne i boksen vet vi at han er suveren. I dag resulterte det i tre scoringer, og det kunne vært enda flere. Samarbeidet med Jensen funker også meget bra. Og som alltid er jobben han gjør som førsteforsvarer meget god.

Martin Larsen Traasdahl 6

Erstatter Espejord etter 57 minutter. Får vist frem sine egenskaper med ballen i beina og provoserer frem et gult kort hos motstanderen. Det er sjette gangen han gjør nettopp det denne sesongen. En litt artig statistikk.

Øyvind Kildalsen

Erstatter Nymo Melseth etter 57 minutter. Blir skadet og må ut igjen etter 78 minutter. Dermed for kort tid til vurdering.

Erlend Fossbakk Lian

Erstatter Johnsgård etter 76 minutter.

Torben Alapnes Århus

Erstatter Kildalsen etter 78 minutter. Med sitt første spark på ballen scorer han sitt første mål på Senjas A-lag.

Martin Sandnes

Debut på A-laget for unggutten. Rekker å få et gult kort, når han stopper en overgang i en situasjon hvor det var helt rett å gjøre nettopp dette.