Marcus (17) ble oppringt med beskjeden han ønsket

Tatt ut til VM i pointfighting

Marcus Kongsvold (17) er uttatt til å representere Norge og Øverbygd kickboxingklubb i VM i Italia i september. Og han er heltent på å både vise seg fram og dra lærdom av å gå kamper mot de beste innen kickboxing.

STARTER FORBEREDELSENE: Marcus Kongsvold intensiverer nå treningsøktene i Gimlehallen i forkant av VM i kickboxing i september.   Foto: Privat

sport

Det er noen få dager siden at 17-åringen fikk oppringing av sportskoordinator Phelipe Valdes Carter i Norges kickboxing- forbund, og beskjeden var at han var plukket ut som en av Norges deltakere i Italia i høst. 17-åringen har flere NM-titler i kickboxing, det seneste NM-gullet fikk han i Bergen i mars i år, i pointfighting i vektklassen under 69 kilo. Han har faktisk flere NM-gull i denne øvelsen de siste årene, og stiller derfor også i pointfighting i Italia.

Starter intensiv trening

– Å få stille i et slikt mesterskap og representere Norge er noe man søker på, og selv om jeg hadde forhåpninger om å få VM-plass er man jo aldri helt sikker.