2. div kvinner avd 9

Senja/FIL-TUIL 1-7 (0-4)

Det var gått bare seks minutter av kampen da Albrigtsen ble pent frispilt og behersket satte ballen til venstre for keeper Tiril Johansen. Etter halvtimen la samme Tine på til 2-0, og minuttet før pause ordnet hun  4-0 for TUIL,  og dermed hat trick.

Like før pause hadde Senja/FIL en gedigen sjanse til å pynte på resultat før laget gikk inn i garderoben da Frida Kvalvik Henriksen smelte ballen en drøy meter over tverrliggeren etter innlegg fra høyrekanten.

TUIL fortsatte kjøret i andre omgang, og da nyttet det lite at Sofie Sørensen til slutt reduserte en gang for hjemmelaget. Før det hadde Leah Sørensen sendt ballen i tverrliggeren over TUIL-keeper Hanna Pettersen.

– TUIL var et bedre lag enn oss, men vi hadde ikke marginene  med oss i dag, sier trener Steinulf Henriksen etter 1-7 tapet.

– TUIL var dødelig effektiv, og scoret på det meste av sine sjanser.

– Vi kan egentlig si oss greit fornøyd med vårssesongen. Vi har 10 poeng, so skal fortsette å ta poeng ut over høsten.