Da møter Senja et Fløya-lag som med en sterk høstinnspurt i fjor klarte å unngå nedrykk, og de slo også Senja 1-0 i siste seriekamp på Senja Stadion. Tromsølaget ledes nå av David Lundblad, som i flere år har vært Senja-trener og derfor kjenner laget rimelig godt. Fløya har til nå vunnet tre av sine fire kamper, og ligger sammen med Frigg på topp i 3. divisjon, begge med 10 poeng.

Folkebladet-TV: Se kampen direkte her lørdag kl. 14 [Pluss+]

– Fløya må tas på alvor

Kjetil Warholm sier at det i seg selv tilsier at årets utgave av Fløya er et lag som må tas på fullt alvor.

– Jeg så Fløya mot Finnsnes, og der så jeg at Finnsnes greide å sette dem forholdsvis godt ute av spill med ta ut de riktige rommene. Men Fløya er kontringssterke, og det må vi demme opp for skal vi lykkes med vårt eget spill.

Fornøyd med kampen mot Melbo

Warholm sier at han etter en hard cupkamp med ekstraomganger mot Tromsø var han spent på hvordan laget ville takle bortekampen mot Melbo.

– Egentlig var jeg godt fornøyd med hvordan framsto i den kampen, der nok flere enda hadde de 90 minuttene mot TIL litt i beina. Men Melbo var et lag som ikke greide å by oss motstand i det hele tatt, og med litt mere effektivitet foran mål burde vi ha vunnet mer enn 4-0.

Ikke opptatt av tabellen

Foran lørdagens kamp mot Fløya er Håvard Espejord skadet og kommer ikke til å spille, og det er også usikkert om en småskadet Daniel Mikkelsen vil være spilleklar.

Folkebladet-TV: Se Finnsnes-Junkeren her fra kl. 16 [Pluss+]

- Han stiller i hvertfall ikke fra start, så får vi se om han kan komme inn i løpet av kampen, sier Warholm.

Foran lørdagens kamp ligger Senja midt på tabellen. Senja-treneren sier at så tidlig i sesongen ønsker ikke han å hele tida kikke på tabellen.

– Det er jo klart at vi ikke er helt fornøyde med å ligge der vi er i dag, men skal vi forbedre tabellposisjonen må vi også levere bedre fotball. Foran oss har vi flere meget gode lag, og skal vi slå dem må det skje ved at vi selv løfter oss selv opp på et nivå som gjør at vi kan slå disse lagene. Warholm oppfordrer publikum til å møte opp for å se hjemmelaget møte et av topplagene i 3. divisjon akkurat nå.

– Jeg vet jo at svært mange sitter hjemme og streamer disse kampene, men de bør komme hit til Islandsbotn og se på oss.

Kjetil Warholm sier at Senja vil satse offensivt og nekte Fløya å styre kampen. Foto: Stein Wilhelmsen