Fredrik Mjøen Bakkelund 5

Sjanseløs på 1-0 og kan ikke lastes for straffescoringen imot. Ellers grei kamp.

Christian Arnesen 5

Rolig med ball og rydder greit unna.

Jovan Radocaj 6

God debutkamp. Viser styrke i lufta. Lager straffesparket som blir avgjørende for kampen.

Benjamin Fjellstad Thomassen 4

Til tider for treg med ballen. Sliter når han får tidlig press på seg. Rufsete kamp.

Thomas Aloyseous 7

Banens beste. Vil mye offensivt og får belønning for det harde arbeidet når han banker inn utligningen.

Jonathan Barlow 6

Nok en solid kamp av dirigenten. Gjør få feil.

Fredrik Lund 5

Parkert av Mikkelsen på 1-0. Løfter seg utover i kampen og bidrar godt fremover på banen.

Jonas Klausmark 4

Sliter med å spille seg inn i kampen og er lite med i første omgang. Løfter seg i andre omgang.

Daniel Norum Danielsen 4

Under pari. Gjør en del slurvefeil. Mange offensive løp, men lykkes bare på en brøkdel av sine forsøk. Nære drømmescoring i første omgang. Byttet ut etter 56 minutter.

Sverre Skoglund 3

Får ikke til så mye. Sliter i nærduellene med Laugsand. Byttet ut etter 67 minutter.

Garib Gerkondani 5

Berg og dalbane. Svært god til å beskytte ballen og få med seg lagkameratene i angrep. Misser en kjempemulighet. Byttet ut etter 74 minutter.

Joakim Nilsen 6

Inn for Danielsen etter 56 minutter. Bidrar til å snu kampbildet. En offensiv trussel.

Vebjørn Valle Grunnvoll

Inn for Skoglund etter 67 minutter. Vinner mange dueller. Ikke nok spilletid til å bli vurdert.