Folkebladet-TV: Se høydepunktene fra kampen her

Fredrik Bakkelund 7

Har ikke alt for mye å gjøre, men når han må i aksjon gjør han det glimrende. Strålende redning på Reidar Waages sjanse etter en Skjervøy-kontring i 1.omgang. Flere gode igangsettinger og viser sine ferdigheter med beina. Kroner det med en strøken langpasning i bakrom til Jørgen Sæterbø Larsen som lobber inn 3-1 etter 75 minutter.

Joakim Nilsen 6

Svært delaktig offensivt og slår vanvittig mange innlegg i løpet av kampen. Varierende kvalitet på dem, men har god kontroll på siden sin i det defensive og gjennomfører en god kamp. Unødvendig gult kort på vei inn i garderoben til pause. Har slitt med lysken i vinter og ble tatt av etter 64 minutter for å være klar til onsdagens cupkamp mot Senja.

Christian Arnesen 7

Solid kamp sammen med sin nye makker Toms Mezs i midtforsvaret. Vinner de fleste dueller, spesielt i lufte og sprer en ro i de bakre rekker. Rolig med ballen i beina og prøver å hele tiden å gjøre noe konstruktivt med den.

Toms Mezs 8

Bunnsolid debut for grønntrøyene. Vinner hver eneste hodeduell mot Reidar Waage og dem var det mange av. Klarer seg meget bra langs bakken også, med unntak av en situasjon i første omgang hvor han er litt på luggeføre, men til slutt får frispark og kommer seirende ut av den duellen også. Her ser FIL ut til å ha fått en meget god midtstopper.

Daniel Norum Danielsen 6

God kontroll på sin side og er sterk i duellspillet mot gamleklubben. Gjør trygge og greie løsninger med ball. Ikke like mye involvert offensivt som Nilsen på motsatt back.

Fredrik Lund 6

Legger ned mange meter og er konstant i bevegelse når FIL bygger opp etablerte angrep. Gjør mye smart, men ikke alltid lagkameratene henger med på det. Duellerer også godt, i likhet med de fleste grønnkledde, og det var helt nødvendig i en type kamp som dette.

Jonathan Barlow 7

Råsterk i duellspillet og fungerte stort sett som en støvsuger som tok til seg det meste av andreballer. Ligger hele tiden godt plassert og leser spillet bra. Nydelig stikker gjennom til Simonsen på en FIL-sjanse i førsteomgang. Litt slurv i pasningspillet av og til, men meget god kamp av den kloke ballsentralen.

Mathias Bendiksen 7

Åpner FILs scoringskonto etter bare tre minutter, når han plukker opp ballen etter et blokkert frispark, vender rundt og skyter kontant ned i høyre hjørne. Også han sterk i duellspillet. Rolig og trygg med ballen og finner gode posisjoner for å motta ballen. Pådrar seg gult kort i 2.omgang. En spiller som forhåpentligvis får sitt gjennombrudd på A-laget denne sesongen. Byttet ut etter 78 minutter.

Thomas Aloyseous 6

En fin debut av den tidligere Skarp-spilleren. Jobber som en helt og går i "krigen". Setter opp fine kombinasjoner på høyresiden og gjør gode og konstruktive valg. Byttes ut helt på tampen.

Vebjørn Grunnvoll 8

Enorm kamp av Grunnvoll som spiss i FILs nye 4-3-3 formasjon. Vinner hver eneste hodeduell og er også råsterk med mann i rygg. Viser ved flere anledninger at han er slepen med kula i beina også, i tillegg gjør han en stor jobb som førsteforsvarer. Setter inn 2-0 etter ti minutter på nydelig vis fra ca 16.meter. Pådrar seg gult kort. Av med krampetendenser etter 70 minutter.

Jonas Simonsen 7

Starter som venstrekant og behersker det bra. Flink til å komme seg fri ute på kanten sin. Varierer mellom å utfordre, stikke i bakrom og vente på medspillere. Noen gode spillvendiger. Fin assist til Grunnvoll som setter inn 2-0. Pådrar seg gult kort. Byttet ut etter 83 minutter.

Jørgen Sæterbø Larsen

Kommer inn for Nilsen som høyreback etter 64 minutter. Markerer seg når han vinner et par dueller med en gang. Og ikke minst, så scorer han et nydelig mål, når Bakkelund spiller han rett gjennom. Sæterbø Larsen fullfører løpet helhjertet og lobber ballen iskaldt over keeper til 3-1. Hans første scoring for A-laget i sin andre kamp. For kort tid til vurdering.

Gharib Gerkondani

Inn for Grunnvoll etter 70.minutter. Viser glimtvis at han har gode ferdigheter med ball. Får gult kort når han er litt sent inne i Skjervøy-keeper Martin Antonius Brun. For kort tid til vurdering.