Kristiansen ble presentert som ny sportssjef for junior og senior menn i FK Senja i romjulen.

5. januar ledet han sin første — og siste — trening for FK Senjas juniorlag.

Private årsaker gjorde at han reiste tilbake til Lillehammer mandag i forrige uke, og onsdag ga han beskjed til klubbledelsen om at han så seg nødt til å trekke seg fra stillingen som sportssjef i FK Senja.

– Det var en strek i regningen. Vi følte vi var kommet et steg videre, ikke minst på den administrative biten, som blant annet faller på undertegnede. Men slik er fotballen. Vi må bare gå videre, sier sportslig leder i FK Senja, Walter Johnsgård til Folkebladet.

Private årsaker

Det er private årsaker hjemme på Lillehammer som gjør at Kristiansen ikke kan flytte nordover på permanent basis.

– Det kom litt brått på, men slik er det. Han må bare ta vare på de tingene, så må vi gå videre. Det er et steg frem og to tilbake, sier Johnsgård.

Nå jobber klubben med å finne en trenerløsning på juniorlaget. Inntil videre leder klubblegenden Ørjan Johnsgård treningene, slik han også gjorde i høst.

Jakter junior-trener

Om klubben kommer til å ansette en annen person i samme type stilling vil Johnsgård verken bekrefte eller avkrefte.

– Det gjelder jo type person. Det er det det går på. Nå er første oppgave å finne en trenerløsning på juniorlaget. Vi har kontroll på det per dags dato, men vi håper vi klarer å løse det ganske snart. Guttene skal jo ha en trener. Ørjan kjører treningene inntil videre, så de er ivaretatt på en kjempegod måte, sier Johnsgård.

– Det som var en strek i regningen var helheten i stillingen, som gjorde at vi ble mer profesjonalisert. Det er mye å holde styr på, det er masse administrativt rundt lagene. Der tenkte vi å frigi litt ressurser fra oss som jobber dugnad.