Pyntet og klar for sykkelfest i Sørreisa

Folk har allerede gått «mann av huse» for å være klar til sykkelrytterne suser forbi Sørreisa.

GIGA-STRIKKEPINER Elsa Helen Flaate og Sissel Sørfosbog fra Sørreisa Husflidslag står klar på veien ved Krogstadtunet i Sørreisa med gigantiske strikkepinner for å ta imot Dag Otto Lauritzen og rytterne i ARN.   Foto: Susanne Noreng

PÅ PLASS Sørreisa Husflidslag med Jorun Nikoline Isaksen (til venstre), Marit Solvang og Åshild Krogstad (bak).  Foto: Susanne Noreng

LIONS KLAR Fra venstre: Ronald Amundsen, Elin-May Nicolaisen, Johannes Haldorsen, Torfinn Hansen og Roald Selseth.   Foto: Susanne Noreng

NEVERLUR Ingrid Krogstad blåser i neveluren fra taket av fjøsen på Krogstadtunet.   Foto: Susanne Noreng

VENTER Fra venstre: Isac Nikolaisen, Nora Nikolaisen, Bettine Gundersen, Wendy Berg og Olander Gundersen.   Foto: Susanne Noreng

sport

- Det er fantastisk at ARN i år går gjennom Sørreisa slik at vi blir satt litt på kartet, sier Ronald Amundsen, Elin-May Nicolaisen, Johannes Haldorsen, Torfinn Hansen og Roald Selseth i den lokale Lions-klubben i Sørreisa til Folkebladet.

Les alt om Arctic Race her

Her gjør de seg klar for påstå langs veien og heie på rytterne.

I anledning rittet hadde Wendy Berg satt opp en frisørsalong på gata i Sørreisa sentrum, hvor barna fikk tilbud om gratis farge for å pynte seg til ARN.

Folkebladet-TV: Her går starten av andre etappe på Sjøvegan

Og det er mye som minner om folkefest i Sørreisa. Elsa Helen Flaate og Sissel Sørfosbog fra Sørreisa Husflidslag står blant annet klar på veien ved Krogstadtunet i Sørreisa med gigantiske strikkepinner for å ta imot Dag Otto Lauritzen og rytterne når de kommer forbi Sørreisa like før klokka 15.

Fra taket av fjøsen på Krogstadtunet øvde Ingrid Krogstad på å blåse neveluren fredag formiddag i timene før rytterne skulle ankomme.

Folkebladet-TV: Stor stas med minutgave av Arctic Race

Sørreisa Husflidslag har slått ut et langt piknikkteppe på jorde ved Krogstadtunet. De koser seg i sola mens de venter på syklistene.

- Vi synes det er kjempefint at sykkelrittet går igjennom Sørreisa. Det er rein reklame for kommunen, sier Jorun Nikoline Isaksen til Folkebladet.