Aron (5): – Det er artig å fiske!

- Det er artig å fiske, sa Aron Wang Kristiansen, som torsdag deltok på fiskekonkurransen under Fisk & Fotball i Senjahopen.

Ferie og fiske: Aron Wang Kristiansen på feriebesøk hos bestemor og bestefar deltok for første gang på fiskekonkurransen under Fisk og Fotball.  Foto: Birger Caspersen

pluss

Småregn og kjølig temperatur la ingen demper på fiskekonkurransen.

Klokka 1700 på torsdag kveld åpna man for 19. gang Fisk og fotball i Senjahopen. Da møttes man på kaia til Nergård til fiskekonkurranse for barn og voksne. Og frammøtet var det ingen ting å si på, til tross for småregn og en heller kjølig temperatur. Det var omkring 40 registrerte deltakere, for det meste barn. Men hver av dem hadde minst en hjelper med seg, enten det var foreldre eller besteforeldre, så rundt regna var det vel omkring 100 personer i virksomhet på kaia.