[Endelig helg!]

– Har du noen planer for helga?

– Ingen bestemte planer. Jeg har fri og skal bare være hjemme og kose meg sammen med familien. Sikkert også grille litt i godværet som er meldt.

– Hva var din siste kulturopplevelse?

– Det var filmen «Grusomme Meg 3», som jeg så sammen med onkelbarn. En skikkelig underholdende og morsom film, jeg lo nok mer enn barna som jeg hadde tatt med på kinoen i Narvik.

– Har du noe stort forbilde?

– Nei, egentlig ikke. Kan ikke si at jeg har noe bestemt for forbilde.

– Hva liker du best i Midt-Troms?

– Vi har jo en flott natur, ikke minst i Lavangen. Der har jeg jo også familien min. Så svaret må bli naturen og menneskene som bor i Midt-Troms.

– Hva mangler i Midt-Troms?

– Nei, jeg synes vel egentlig ikke at vi mangler noe. Vi har vel egentlig det meste vi trenger, har vi ikke?

– Hva leser du og ser på TV?

– Til daglig leser jeg aviser og en del bøker. På TV går det mest i fotball, litt nyheter og noen serier på Netflix.

– Hva synes du om Folkebladet?

– Jeg kan ikke si at jeg leser så mye i Folkebladet lenger, da det er veldig mye skriverier om Finnsnes der. Men som tidligere journalist synes jeg at det er veldig bra at vi har lokalaviser som Folkebladet som kan fortelle oss hva som skjer i Midt-Troms.

– Hvilket ettermæle ønsker du deg?

– Hvis man blir regnet som en person som forsøkte å bidra positivt i samfunnet ville det være et godt ettermæle for min del.

– Har du noe drømmereisemål?

– En reise til USA sammen med fruen står høyest på ønskelista nå. Vi har tidligere vært i New York, så nå ville en tur rundt for å se mer av dette landet vært midt i blinken.

– Hva er den perfekte lørdagskvelden for deg?

– En helg hjemme sammen med familien. Sammen med barna, som nå er voksne. God mat og god drikke, mens man koser seg med et godt program på TV.