Oh! med egen versjon av verdenshit

The Band Called Oh! Fremførte denne spesielle versjonen av Adele sin verdenshit på P3.
På nett

– Vi svarer på vegne av eksen, forteller Frode Larsen fra Sørreisa, vokalist i The band called Oh! til NRK P3.

Hør og se bandet fremføre låten i videovinduet over

Soulbandet, som for tiden er listet på P3 med låten «Zip Bags and Airports», overrasket både programlederen og lytterne med sin versjon av Adeles «Hello», en låt som for tiden befinner seg på førsteplassen på den amerikanske Billboard Hot 100-lista.

– Da vi jobbet med låten føltes det feil å gjøre alt fra Adele sitt perspektiv. Vi tenkte mer på den stakkars eksen hennes, som får låt etter låt på Billboard med kritikk for hans evner som kjæreste, sier Frode ifølge P3.

Si din mening: Du er hjertelig velkommen til å kommentere denne artikkelen (stengt mellom midnatt og kl. 06:00). Du må være innlogget på Facebook for å kunne kommentere. Upassende og injurierende innlegg vil bli slettet! Hele debatter kan også bli fjernet uten forvarsel.

Varsle om upassende innlegg her.

På nett