TORSDAG slippes CD-en 21 Days, Line Maris første fullengder, et album som har vært bebudet en god stund. Drømmen om en slik utgivelse har hun nok hatt lenge: Line Mari Kristiansen, opprinnelig fra Bardu, har drevet med musikk siden ungdommen. Låten ”Poison” ble utgitt i år 2000 via en landsdekkende musikkonkurranse, og i 2006, 24 år gammel, ble hun tildelt Drømmestipendet fra Norsk Kulturskoleråd og Norsk Tipping.

DEBUT Line Mari Kristiansen gir med 21 Days ut sitt første fullengders album. Det er blitt en helstøpt debut.

SIDEN I FJOR høst har Line Mari utgitt fire singler: ”Don’t Cry, Don’t Fall”, ”A Feeling”, og i slutten av mai ble ”Crush” sluppet digitalt. De to førstnevnte er ikke med på albumet, men nå i slutten av august kom tittellåten ”21 Days”. I påvente av selve albumutgivelsen var det interessant å merke seg stigningen i materialet som ble utgitt. De tre første singlene fra 2015 og 2016 representerer samtidig tre sider av artisten Line Mari: ”A Feeling” er en rolig pianoballade; ”Don’ Cry, Don’t Fall” vekker assosiasjoner til 80-tallet og dagens post-punk, mens ”Crush” uten tvil fremstår som den mest moderne og gjennomført i formen, og som den desidert beste av de tre låtene.

TITTELLÅTEN har artisten selv sagt er en referanse til prosessen rundt plateinnspillingen. Det må gjøre godt å høre den behagelige sounden låten har fått — og se hvor bra resultatet ble.