18:49: Trafikkulykke på Kvaløya, på vei 863 like før Kvalsundtunnelen. Ambulanse, brann og politi på vei til stedet. Skal være front mot front. To personer skal være skadet, melder politiet.

Oppdatert melding kl. 19.22: En person blir fraktet til UNN med helikopter. To personer blir fraktet til samme sted med ambulanse. Ukjent skadeomfang. Årsaken til uhellet er ikke klarlagt. Veien er stengt, men ett kjørefelt vil bli åpnet om kort tid, melder politiet.

14.46: Laksvatn: UP har avholdt fartskontroll. 15 forenklede forelegg samt et førerkortbeslag på 126 km/t i 80-sone, opplyser Troms politidistrikt.

11.59: Silsand: Ingen personer fikk fysiske skader da tre biler kolliderte tirsdag formiddag. Politiet melder at en bilfører trolig har fått et illebefinnende.

10.30: Karlstad: Bilist framstilles for blodprøve siktet for promillekjøring, siktede ble samtidig målt til 93 km/t i 60 sone. Sak opprettes.

09.39: Finnsnes: Politiet har avholdt laserkontroll i Grasmyrbotn, i 60 sonen. Mye pen kjøring. Resultatet ble kun to forenklede forelegg. Høyeste hastighet var 68 km/t.

02.42: Mosjøen: Politiet har hjulpet til på et hotell i Mosjøen i natt, hvor en overstadig beruset gjest følte for å sitte i respesjonen istedenfor å være på rommet. - Han er nå brakt tilbake til sitt rom. Gjesten trenger å sove, opplyser politiet i Nordland på Twitter.

04.09: Leknes/Vestvågøy: Nødetater rykker ut til brann i et bolighus  på Rise. Alle personer var ute av huset. Huset var helt overtent, da slukking startet. Det skal ikke være fare for spredning, opplyser politiet i Nordland. Brannen ble slukket på morgenkvisten, men det var dessverre ikke mye igjen av huset. - Det vil bli etterslukking noe tid fremover, opplyser politiet og legger til at de vil opprette sak på forholdet. Tekniske undersøkelser og videre etterforskning utover dagen.

05.50: Høyesterett vurderer nå en sak som kan få økonomiske følger for flere hundre tusen arbeidstakere i Norge. Spørsmålet er enkelt: Er reisetid arbeidstid? Les mer her.

Verden:

00.42: Minst to personer har mistet livet og 14 er skadd i en togkollisjon i Bayern i Sør-Tyskland, opplyser tjenestemenn. Les mer.

04.01: Melania Trump får kritikk for ny barnekampanje . Les mer.

05.14: Tidligere kommunisttopp dømt til livstid for korrupsjon i Kina. Les mer.