Politikammer...

OSLO: Senterpartiets Marit Arnstad mener Au pair-ordningen har utviklet seg til en ordning der enkelte utnytter muligheten til å hente billig arbeidskraft til Norge, og adgangen til å skaffe Au pair bør derfor avskaffes, melder NTB. Vi vet jo at Senterpartiet er imot alt som har med EU å gjøre, men at de også er imot alt som har med AU å gjøre — som Au pair — det var nytt for oss…

TROMSØ: Sykehusleger i Nord-Norge tilbyr ikke rituell omskjæring av guttebarn, selv om det er en lovfestet rettighet fra 1. januar i år, melder Folkebladet. Innenfor sykehussektoren i Norge er man vel mer vant til å bruke sparekniven til nærmest rituell nedskjæring av budsjettene hvert bidige år…?

LANESBOGEN: Janne Helen Fyhn er kommet rett inn på andreplass på kommunelista til KrF i Lenvik, melder Folkebladet. Snakk om å komme inn i politikken med Fyhn og klem…!

SØRREISA: Besøkende ved Sørreisa Hotell sliter med aggressive terner som stuper ned fra taket og bruker både nebb og skittklyser for å skremme bort gjestene, melder Folkebladet. I den lyse nordnorske sommernatta nytter det vel heller ikke å lure seg inn for slukte lanterner…?