Det er Jens-Kristian Dybwad (50) som overtar som ny daglig leder i Polar Park.

Det bekrefter styreleder i Polar Park, Lars Skjønnås, i en pressemelding fredag morgen.

Heinz Strathmann sa i oktober i fjor opp stillingen sin som daglig leder i Polar Park i Bardu, da han valgte å flytte til sin kjæreste i Drammen. 13 personer søkte på stillingen, men det var altså Dybwad som til slutt fikk tilbudet om jobben.

Allsidig erfaring

Dybwad er opprinnelig fra Gravdal i Lofoten, men er nå bosatt i Narvik.  Han er opprinnelig utdannet kokk, med bachelorgrad innen food & beverage management og hotelladministrasjon ved Norsk hotellhøgskole. Han har også studert personaladministrasjon ved BI, og har tatt mastergrad i ledelse ved Universitetet i Tromsø, Norges Arktiske Universitet avd. Harstad.

Dybwad har jobbet som kokk, servitør, restaurantsjef, f&b manager, kantineleder, ass. direktør og daglig leder innen hotell, restaurant og reiseliv, spesielt i Oslo og i Narvik. Hans siste jobber har vært innen bank som finansrådgiver i Postbanken/DNB og nå som leder for personmarkedet i Ofoten Sparebank.

I pressemeldingen opplyser styret at Dybwads hovedmotiv for å ha søkt på lederstillingen i Polar Park er at han savner reiselivsnæringen, og at han ønsker å være del av operativ drift igjen etter mange år i bank.

- Styret i Polar Park er meget godt fornøyd med at man nå får Jens-Kristian Dybwad til å lede parken og det utviklingsarbeidet man er midt inne i med nye tilbud og økt besøk til Polar Park og regionen ellers som mål, skriver styret i pressemeldingen.

Økt bemanning

De opplyser videre at som følge av nye tilbud og utvidet virksomhet i Polar Park er den samlede faste bemanningen nå fra og med 2018 økt fra 9 til 11 ansatte.